2018. augusztus 22., szerda

MÉRHETETLEN KÁR

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.08.22.


Jó reggelt mindenkinek, talán szerda van, de ez egyáltalán nem biztos és pláne nem fontos! Főleg mert én tényleg csak egy kis ideig nem figyeltem oda, és megint híresek lettünk. Vagy valami. Én egy árva szót nem fogok erről a köpedelemről szólni, nem is szükséges. Igen, közkívánatra összeizzadták egy magyarázatot, csak egyszer lenne így ötösöm a lottón, amennyire szánalmasan és kiszámíthatóan működik a propaganda. Még akkor is, ha a Konok Péterre hajazó ideológiai előfutárokig és egy Vlagyimir Iljics Uljanov nevű elmebetegig kellett ezúttal visszatekerni a történelem kerekét, hogy a mezei – éppen elbizonytalanodó – rajongó el tudja helyezni a térképen azokat az embertestben újjászületett férgeket, akikhez Gyurcsány Pelenka Gate Ferenc és az ő sajtója meg annak a sajtónak az egyik fekálialelkű olvasója hasonlít. Idézek a tutitból, sőt még a linket is iderakom:
Orbán Ráhel a férjével és közös kisbabájukkal Horvátországban szaros pelenkát dobtak az út szélérre. Ez, ugye, „tény”. Mármint… a Nyugati fény nevű szarkupac szerint. Amely szkriptális trágyadombnak egyik fekálialelkű olvasójuk küldte meg a „hírt”, méghozzá képekkel egyetemben. A képeken… a képeken azt látjuk, hogy Orbán Ráhel megy, kezében a pelenkával. Pont. Aztán Orbán Ráhel jön, kezében nincs pelenka. Pont. Végül a pelenka az út szélén. Pont.
A történet sajnálatosan még ennél is cifrább. Ugyanis mindez külföldön történt. S a képekkel megtámogatott lejárató cikk, ami bozóttűzként járta be a DK-s aljanép oldalait, villámgyorsasággal jutott vissza Horvátországba. Az ottani lapok pedig vezető hírben közölték a történteket. Minden információjukat egy magyar szennylapból véve. Egy manipulált, pártszimpatizánsi fotósorozatra alapozva. Mert az emberek (nem a horvátok, nem a magyarok, hanem mindenki) már csak ilyenek. A jó, a szép, a nemes, a tiszta nem kell nekik. Csak a mocsok, csak a szenny.
És vajon hogyan fogadja ezt az egyszerű horvát ember, akinek fogalma sincs az itteni belpolitikai viszonyokról? Ahogyan én is fogadnám fordított esetben. Mélységesen fel lennék háborodva. No, így is fel vagyok. Csak nem ezért az álszemetelésért. Hanem azért a mérhetetlen kárért, amit ezzel nekünk, magyaroknak okozott egy idióta mocskos aljadék libsi. 
Az a helyzet, hogy ezen az ökölbe szorult, karakterre fizetett elsikálózsenin csak röhögni lehet, ezt javaslom mindenkinek. Még akkor is, ha abban, amit ír, tökéletesen benne foglaltatik egy nemzetnek nem feltétlenül nevezhető nép minden tragédiája. A felelősséget soha semmiért nem vállaló, szellemi tohonyaságból ki nem látszó, de az örökös ellenségkereséstől és annak menetrend szerinti megtalálásától megrészegült kis nemzet nagy tragédiája. Ja, és ízlelgessük a szókapcsolatot: lejárató cikk. Istenem, de gyönyörűen szól: az egyik lejáratástól a másik lejáratásig élő napos oldal picsog azon, hogy lejáratás esete forog fenn. Egyszerűen tö-ké-le-tes!
Akkor nézzük az egyebeket:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.