2018. augusztus 4., szombat

TIBORCZ SZÁLLODÁJÁTÓL ORBÁN GÁSPÁR ZSEBÉIG

ÁTLÁTSZÓ - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2018.08.04.


Riadó! Ja, nem. Szombat van, feküdjetek vissza nyugodtan.

Nem függ össze semmivel, csak jelzem, az Origo annyira mélyre ásta magát a fekáliatengerben, hogy bizonyos reggeleken már én is képtelen vagyok olvasni. Még akkor is, ha munkaköri kötelességem lenne. Mindig van az ahhoz képest. Ez a szerencsétlen portál ott tart, hogy a többi Orbán-tacepao minőséginek tűnik ehhez képest. El sem tudom képzelni, milyen réteget céloztak meg. Akik ezen a szinten értenek, azok nem tudnak olvasni szerintem.

Nincs is ezzel nagyobb baj, de felmerül a kérdés: mit olvasnak a jobboldali emberek? Mármint azok, akik valóban jobboldali elveket valló, értelmes, normális honfitársaink. Ugyanis vannak ilyenek bőséggel, bár nekik közük nincs Orbán szektájához, ami soha nem volt és soha nem is lesz jobboldali. Még akkor sem, ha üvöltve ezt hirdetik magukról. Lényegében Orbán nem a baloldaliakkal és a liberálisokkal szúrt ki parádésan, mert az ő létüket legalább elismeri a rendszere, még ha gyalázza és hazudik róla, akkor is. A jobboldalt viszont elfoglalta, ráült, bemocskolta, agyonnyomta, kiszorítva onnan azokat, akik nem szektatagok, nem műkeresztények, nem nácik és nem is fasiszták, hanem teljesen épeszű emberek. Hmmm.

Az RTL Híradója beszámolt arról, hogy a kormány néven futó társaság kiemelt beruházássá nyilvánította Orbán Viktor vejének szállodaépítését. A csatorna megkérdezte a kormányzati tájékoztatási központot, hogy miért is, erre az volt a válasz: miért ne? És tényleg, miért is ne? Hiszen megtehetik.

A propagandaportáloknak tegnapra is jutott öröm. A nyomtatott Heti Válasz után bezár a lap online-verziója, a Válasz.hu is. Most ennek örvendeznek szánalmasék, bár még ünneplik a Hír Tv elfideszesítését, pontosabban visszafideszesítését is, hiszen a csatorna szintén Orbán vécépapírjaként működött addig, ameddig Simicska Lajos úgy nem gondolta, hogy elég erős ő ahhoz, hogy szembeszálljon a kreálmányával. Mint kiderült: nem volt elég erős. Úgyhogy a legokosabb Lajos délcegen elsunnyog. Bizonyára sikerült megfelelő alkut kötniük az egykori tettestársaknak, mert végül szabad elvonulást kapott Bátor Lajos, a rendszer megdöntője. Most sem őt mocskolja a cselédmédia, hanem például Kálmán Olgát, de őt aztán minden létező és nem létező eszközzel. Rendkívül szánalomraméltó az a nyálas igyekezet, ahogy a cselédség egymást letaposva igyekszik bizonygatni a gazdának, ő tudja a legmesszebbről leköpni az Orbán Viktornak nem tetszőket. Pocsék élet lehet az övék, azt be kell látni. Ezt még a jó fizetés és az egyéb úton-módon juttatott apanázs sem képes kompenzálni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.