2018. augusztus 12., vasárnap

TISZA KATA: NAGY DOLGOT SZERETNÉNK? (...) EGYENRANGÚSÁGOT. (...) A JOGOT, HOGY LEÍRHASSUK: A KURVA ÉLETBE, ELÉG VOLT!

VÁROSI KURÍR
Szerző: Városi Kurír
2018.08.12.


A gender szak az, ami bomlasztani képes a gyilkos látszatot

A tény, hogy ez a kormány rájött, hogy meg kell szüntetni a genderszakot, azt mutatja, hogy mégsem olyan tudatlanul korlátolt. Hanem abszolút tudatosan az.

Álszent, egyenlőtlen és emberkínzó hazugság


Hiszen felmérte, hogy a képzés az, ami rávilágít az új generáció számára arra a hatalmas nagy álszent és egyenlőtlen és emberkínzó hazugságra, amiben az emberek élnek, ebben a térségben, egyéni és rendszerszintű strukturális megerősítéssel.

Hogy a genderszak az, ami bomlasztani képes a gyilkos látszatot, amibe oly sokan halnak itt bele, ez az a tudás és alternatív minta, ami változtatni akar és tud is, ami mutat mást, mint ez a lábszagos feudalizmus, ami dívik itthon.

Elmondom nektek, én még nem öltem embert,

maximum a karmolásig jutottam el, amikor elzárták a kijáratom menekülés közben, és arra se vagyok büszke, az én eszközöm a szó, és másom sincsen, de garantálom, ha bárki, bármelyik lányommal úgy viselkedne férfiként, ahogy velem tették, megölném.

Gondolkodás nélkül, azonnal, a két puszta kezemmel, és vállalnám a börtönt érte, emelt fővel, még a főbelövést is, mint az öreg Tisza tette, az elveiért. Mert ez nem emberhez méltó bánásmód, és nincsen rá mentség, és semmilyen látszat nem tartható, ami a négyfal közti valóságnak ellentmond. És hogy ott mi van, azt senki se tudja, csak aki benne van, és sokszor még az sem tudja. Nem tudja, mert lefagy, és azt hiszi, ez a normális. Na, erről szól a genderszak: hogy nem, ez nem normális élet, akkor sem, ha sokaknak érdeke a status quo fenntartása, és hogy lehet másképp élni, és kizárólag az lenne nevezhető emberhez méltó életnek.

Nagy dolgot szeretnénk?


Szimmetriát. Transzparenciát. Egyenrangúságot. Emberi szót. A jogot, hogy leírhassuk: a kurva életbe, elég volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.