2018. szeptember 20., csütörtök

ORBÁN SZERENÁDOT AD PUTYINNAK

CIVILHETES
Szerző: LŐRINCZ CSABA
2018.09.19.


Megérett a pillanat vigyázó tekintetünket újra Moszkvára emelni. Ahogy arról jó előre tudni lehetett, Orbán Viktor ismét meglátogatja mesterét. És Orbán elkövetett mindent, hogy Vlagyimir Putyinhoz dörgölőzzön. Émelyítő élmény.

Nem nehéz elképzelni, hogy mi zajlik le a magyar miniszterelnök fejében. Adva van egy autoriter hatalom, melyhez politikája meglepő hasonlóságot mutat. Ez a hatalom, hajlandó pénzt adni, aminek oroszlánrészét lenyelhetik a megfelelő, kormányközeli zsebek. A tartozást pedig leverik a magyar népen. És ezért Vologya nem vár semmi többet, mint hogy tanítványa folytassa jól bevált zavaró tevékenységét az Európai Unión belül.

Átadtam Magyarország és a magam jókívánságait Oroszország elnökének, kívánjuk, hogy az orosz nép felemelkedésének útján vezesse tovább az országát.

– így üdvözölte Orbán Viktor Moszkvában az őt fogadó Vlagyimir Putyint az Index tudósítása szerint. Tárgyalásuk után sajtótájékoztatót tartottak, amelyen az orosz elnök elmondta:

Együttműködés van az ipar, a magas technológia és a pénzügy területén, orosz cégek modernizálták a budapesti metrót.

A metrófelújítás kapcsán folyó kötbérvitáról elegánsan hallgatott Putyin, arra viszont kitért, hogy Oroszország és Magyarország hamarosan közösen szállíthat vagonokat harmadik országba, nagy értékű szerződések keretében. Arról is beszélt, hogy az OTP sikeres hitelintézet Oroszországban négymillió ügyféllel, Oroszország pedig nélkülözhetetlen Magyarország olaj- és földgázellátásában...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.