2018. szeptember 11., kedd

TÁVOZIK A HÉV-VEZÉR, A BME EGYKORI HÖK-ELNÖKE MEGY A HELYÉRE

ZOOM
Szerző: zoom.hu
2018.09.11.


Egy hónapja sincs, hogy bejelentették, új vezérigazgató érkezik a MÁV élére Homolya Róbert személyében, most pedig a társaság alá tartozó MÁV-HÉV Zrt. vezérigazgatói székében is személycsere várható.

Távozik a budapesti HÉV-vonalakat üzemeltető MÁV-leánycég, a MÁV-HÉV Zrt. vezérigazgatói székéből Pál László – tudta meg a Zoom.hu. Jelenleg Pál László a MÁV igazgatósági tagja is egyben, sőt ő a stratégiai vezérigazgató-helyettes is az állami vasúttársaságnál. Portálunk információi szerint Pál helyét a 36 éves Keresztes Péter, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Hallgatói Önkormányzatának korábbi elnöke, illetve az egyetemi kancellária alá tartozó Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság korábbi vezetője veszi át.

Két évig sem volt vezérigazgató

Pál László karrierje nagy részét a vasúttársaságnál töltötte. A Sínek Világa című folyóirat róla szóló beszámolója azt írja, a Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskolán (ez a mai győri Széchenyi István Egyetem jogelődje) vasútépítési- és fenntartási üzemmérnök szakon végzett, majd a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán tanult, ezután lett gazdasági vezető a MÁV-nál...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.