2018. október 25., csütörtök

A BAJ AZ, HOGY LEHETETT VOLNA ORBÁN LÁNYA IS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.10.24.


Demeter Márta nem járt el körültekintően, amikor bejelentette, hogy a Magyar Honvédség repülőgépe valamikor Orbán lányát szállította haza külföldről. Megesik az ilyen a legjobb és legóvatosabb oknyomozó riporterekkel is, de itt szerepet játszhatott az is, hogy a történet nem volt elképzelhetetlen. Senkinek nem jutna eszébe, hogy ez lehetetlen.

Kezdjük azzal, hogy már maga Orbán is törvénytelenül veszi igénybe a honvédség repülőjét és használja magángépeként (már amikor nem az általa pénzelt stróman oligarchái nevére írt gépével repked). Ez a bűnszervezet háborodik fel egy ilyen feltételezésen, amely semmi kivetnivalót nem lát abban, hogy a kormány közbeszerzésein milliárdokat kereső oligarcha a magángépén utaztatja a miniszterelnököt (feltéve, hogy a gép nem Orbáné, mert akkor a gép lopott pénzből származik. Egyébként így is.).

Vajon ki csodálkozna azon, hogy valamelyik újabb Orbán-gyerek használja az állami gépet, ha Orbán Gáspárért a hírek szerint a TEK ment Afrikába, hogy onnan hazavigye az apjához. Miért lenne elképzelhetetlen ez, ha Orbán Ráhel a fatolvaj férjével már Bahreinben tárgyalt a magyar kormányt érintő ügyekről? Szerencse, hogy nem írt alá államközi egyezményt. Ki csodálkozik, ha Orbán Ráhel megkapta ajándékba, apuci ajándékaként a magyar turizmust, szállodákkal, kastélyokkal, kempingekkel és a fél országgal együtt?

Az senkit ne tévesszen meg, hogy még nincs a nevére írva, hanem valamelyik stróman és strómancég kezeli a vagyont, mert azt mindenki tudja, hogy az övé. Ez a mocskos banda háborodik fel, amelynek képmutató maffiavezére még az államcsíny előtt is azt mondta, hogy “ne mi kapjuk a legtöbbet”. Ez azóta úgy változott, hogy “minden a miénk”. Az egész ország az Orbán-család tulajdona, szőröstül-bőröstül. A honvédség is, a repülőgép is.

Senki meg se lepődne azon, ha nemcsak Orbánt, hanem a családtagjait is azon reptetnék. Ezért érthetetlen a műfelháborodás, mert naponta ilyen esetek történnek, ez a gyakorlat. Ez a koszos banda háborodik fel, akik szerint rendben van, hogy a madárgyilkos sátánfajzat Semjén olyan ember pénzén gyilkol magántulajdonban levő háziállatokat Svédországban, akinek a miniszterelnök-helyettes kormánya százmilliós vissza nem térítendő támogatást adott, és az abból felújított szállodáját Semjén nyitotta meg?

Ezek beszélnek nemzetbiztonsági kockázatról egy kérdést intéző parlamenti képviselővel kapcsolatban, akik a letelepedési kötvénybiznisszel orosz és egyéb kémek tucatjait dobták be az Európai Unióba? Akik állami konzulátuson uniós vízumokat adtak orosz titkosszolga irányításával? Ezek pofáznak nemzetbiztonsági kockázatról, amikor a miniszterelnöküket bármikor magához rendelheti Putyin, és aki egy ilyen alkalommal egy nap alatt aláírta azt a paksi atomegyezményt, amivel száz évre eldöntötte Magyarország sorsát?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.