2018. október 4., csütörtök

DE MI LESZ A KERÍTÉSSEL?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.10.03.


Szép jó estét mindenkinek! A mai napon a parlament megkezdte a Sargentini-jelentés megvitatását, amelynek pontosan annyi értelme volt, mint amennyit ezt olvasva gondolnánk, vagyis semennyi. Ugyanis azt az EP már elfogadta, a magyar parlamentnek pedig nincs mit tárgyalnia az ügyben, ugyanis azt visszavonni nem tudja. Még maga Orbán Viktor sem, bármennyire is szeretné.

Visszautasítjuk a Sargentini-jelentésnek nevezett hazug bevándorláspárti vádirat rágalmait. Visszautasítjuk a jelentést, amely azért támadja Magyarországot, mert nem fogadott be bevándorlókat.

A Fidesz tehát visszautasít mindent és mindenkit, meg amúgy is Soros. A valóság persze őket nem érdekli – miszerint a Sargentini-jelentés a magyar kormány tevékenységét ítéli el, a bevándorláshoz még csak köze sincs – hisz akkor nem lehetne mit visszautasítani, támadni és megvédeni tőle. Továbbra is kretének ülnek a magyar parlamentben, akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne ott, ha normális körülmények uralkodnának Magyarországon. Csak sajnos ugye erről szó sincsen, immár évek óta.

Ezt is jól bizonyítja Böröcz László Fidelitas elnök parlamenti felszólalása, mely tökéletesen megmutatja a hazai politika színvonalát. A Fidelitas ugyanis már egy fiatal generációt képvisel, ami azonban úgy tűnik messze nem jelenti azt, hogy új fajta látásmóddal, esetleg talán egy krokodilénál nagyobb aggyal rendelkeznének:

"Tisztelt képviselőtársaim, tisztelt Ház. Először is Ujhelyi képviselő úr, önnek mindenhez joga van, de ettől ön még egy hazaáruló. Már csak azért is bátorkodom ezt mondani, mert a Facebookon, az utcákon, a tereken, a villamoson az emberek önről pontosan így beszélnek."

Böröcz László a fiatal demokraták tökéletes példája, erre érdemes tehát számítani a közeljövőben is.

Halász Jánost, a Fidesz éppen aktuális bábját – a sok közül – ismét sikerült hazugságon érni. Ezúttal azonban a hazugságot alátámasztandó jogerős bírósági ítélet is született, amely kimondja: Halász János szándékosan hazudott. Hazudott, mert ez állt az állampárt érdekében és hazudott, mert a főnök erre utasította, amit ő készségesen teljesített is. A pert ezúttal is a Helsinki Bizottság indította, majd nyerte meg a Fővárosi Ítélőtáblán. Lassan már számon tartani is nehéz lesz, hány esetben mondta ki a bíróság hogy a Fidesz, vagy annak valamely médiuma szándékosan, a szavazók megvezetése érdekében hazudott. Ez a kormánypárt politikája immár évek óta és úgy tűnik, ők ezen nem kívánnak változtatni, ugyanis minden büntetést megér az, hogy az embereket hülyének nézzék...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.