2018. október 2., kedd

ERRŐL A SZTORIRÓL MINDENKI TUDJA, HOGY SÖTÉT ÉS MEGOLDATLAN


444
Szerző: 444
2018.10.01.


2017 szeptemberében bemutattuk, hogy a ferencvárosi parkolóautomatákkal és az azokat üzemeltető céggel valami nagyon nem stimmel. Az elmúlt évben világossá vált, hogy nem egyedi esetről van szó: a parkolási pénzek körül kialakított káosz Budapesten rendszerszintű. 2010-ben a város vezetői látszólag lezárták a fizetős parkolás sötét, botrányokkal teli időszakát. A parkolás üzemeltetéséből elvileg kitiltották a nagyobb politikai pártokhoz erős szálakkal kötődő gyanús magáncégeket és a Budapest történetének legnagyobb parkolási csalásával meggyanúsított vállalkozókat és szakembereket, viszont a legtöbb érintett kerületben rejtve ugyan, de továbbra is zavartalanul dolgoznak, és mesés hasznot tesznek zsebre.

A 444 egy évvel ezelőtt elkezdett videó-sorozatának folytatására kérjük most a támogatásotokat, hogy bemutathassuk kik és hogyan nyelik el az autósok által évről évre bedobált milliárdokat.

Ha október 21-ig összejön másfél millió forint, akkor nem csak a videósorozatot tudjuk simán befejezni, de a 444-es megjelenés előtt néhány nappal le is vetítjük a támogatóknak egy fővárosi moziban.

Ha szeretnéd támogatni a projektet, akkor két csomag közül választhatsz ide kattintva:

2500 forintért hozzájárulsz a videó elkészítéséhez, és elhívunk a megjelenés előtti vetítésre egy fővárosi moziba, ahol a videó készítőivel is beszélgethetsz

30 ezer forintért hozzájárulsz a videó elkészítéséhez, elhívunk a megjelenés előtti vetítésre egy fővárosi moziba, ahol a videó készítőivel is beszélgethetsz, és a 444 csapata által készített emléktárgyat is átadunk neked.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.