2018. október 25., csütörtök

FIZETETT ALKALMAZOTT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: FORGÁCS ERZSÉBET
2018.10.25.


A címben szereplő kifejezés lassan éppen olyan szitokszó lesz, mint a liberális, értelmiségi, filozófus, diplomás, szociológus, baloldali, haladó, ellenzéki, független és még sorolhatnám egy darabig azokat az újkeletű átkokat, melyeket úgy fideszesítettek, ahogy minden mást is. Hozzá nyúltak, szarrá vált.

Most a fizetett alkalmazott került sorra. Bayer Zsolt rendkívül szellemes, áthatóan humoros és végtelenül szórakoztató eszmefuttatásából tudom ezt, mert az imént olvastam. Valami olyasmiről szól az írás, hogy a Jobbik fizetett alkalmazottai csinálták a zűrt és a zavart a nemzeti ünnepen, ők dobálták meg tojással amit megdobáltak, mert őket fizetik ezért és ezt onnan lehet tudni, hogy Volner János is megmondta. Merthogy Volner János mostantól hivatkozási pont lett a pártújságokban.

Az lenne az én szerény kérésem, hogy valaki sorolja már fel azokat az illetőket, akik a Fideszt szolgálják az utolsó csepp nyálukig és ezt ingyen teszik! Bayer Zsolt például? Ingyen ír? Ingyen kuncog a tévében? Ingyen lelkes? Stefka? G. Fodor? Mráz Ágoston Sámuel? Lánczi? Fricz? L. Simon? Szijjártó? Kovács? Németh? És itt most jöhetne még néhány ezer név szép sorban. Van köztük egy, egyetlen egy, aki nem fizetett alkalmazott? Melyikük az, aki hitből, meggyőződésből, önként és ingyen ír például a pártsajtóban?

Bayer Zsolt mióta nem kap fizetést? Ha kap, akkor milyen alapon hőbörög?

Azért én hihetetlenül várom azt a napot, amikor bukik a mutatvány (bukni fog) és hirtelen nem lesz miből finanszírozni a megíró- és megmondóemberek hadát. Kötve hiszem, hogy a Mészáros Lőrincnél felhalmozott vagyont (már ami addigra nem kerül át Tiborcz nevére) arra fogja szánni a vállalkozás vezetője, hogy etesse belőle azokat, akiket most gond nélkül etet a közösből, a mindenki pénzéből. Igaz, ha lesz működő ügyészség, akkor remélhetőleg nem is lesz miből etetni, mert a vagyon visszakerül oda, ahonnan el lett csenve...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.