2018. október 19., péntek

MERT VÉTKESEK KÖZT CINKOS AKI NÉMA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.10.18.


Szép jó estét mindenkinek! Lázár János a nemdohányzók védelméért felelős miniszteri biztos nagy bejelentést tett a mai napon. Olyan ötlettel állt elő, amivel szinte biztosan nem találkozhatunk máshol Európában. Ebben a piciny, teljes Európát megvédő keresztény országban, ahol minden probléma megoldása annak betiltásában rejlik. Nincs ez másképp a dohányzás esetében sem, amit Lázár olyan szinten kíván megreformálni, ami talán még Rogán feltaláló Antalnak sem jutott volna eszébe.

"Azt fogom javasolni a miniszterelnöknek, hogy akik 2020 után születnek, Magyarországon ne vásárolhassanak dohányterméket"

Szerinte ha máshogy nem lehet elérni a tiltást, akkor alaptörvénybe kell azt iktatni. Lázár János megoldja. A dohányzás persze valós probléma, ezzel vitatkozni értelmetlen lenne, azonban az, hogy a problémát ilyen formán próbálja megoldani valaki, minden bizonnyal unortodox. Hogy a jó fenébe lehetne megtiltani egy bizonyos embercsoportnak, hogy ne vásárolhassanak dohányterméket? Milyen jogon? Lázár Jánosnak úgy tűnik megtetszett az, hogy sikerült a hajléktalanságot betiltani, így gondolt egyet és a dohányzás betiltásával állt elő. Eredeti ötlet, az egyszer biztos.

Orbán Viktor átadja Orbán Viktornak a birodalmát. Akarom mondani, Mészáros Lőrinc átveszi Andy Vajna birodalmát. Nem elég azonban, hogy ezentúl a TV2 is Mészáros Lőrinc kezébe kerül, de még az eddig Vajna által birtokolt lapok – Bors, Kisalföld, Délmagyar – is a felcsúti gázszerelőhöz kerülnek. Ezzel a döntéssel még nagyobbra hízik a Mészáros-féle óriásgömböc, mely lassan bekebelez mindent. Változások azonban nem csak itt, de Mészáros cégeiben is várhatóak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.