2018. október 12., péntek

SIVALKODJATOK!

FORGÓKÍNPAD
Szerző: SZELE TAMÁS
2018.10.12.


...Ja, meg még emlegetik Apáti Bence és Bencsik András letiltását, mint példa nélkül álló eseteket, melyek annyira példa nélkül állnak, hogy az illető urak nincsenek is letiltva.

Urak, mi van? Ti tényleg azt hiszitek, hogy százezer euróba kerül a Correctiv vagy a Facebook, garázsvásár volt, és Soros ezért a nevetséges összegért megvette? Ti gazdasági zsenik, ennek a közösségi oldalnak több, mint kétmilliárd felhasználója van, százezer euró Zuckerbergnek villamospénz, ennyivel küldi gyufáért a kifutófiút! A Facebook aránytalanul nagyobb Sorosnál, ne marháskodjunk már, tényleg nem tudtok számolni sem?

Mert írni, azt nem tudtok, de az eddig is így volt. Hogy vészeltétek át az elemit?

Nyugodjunk meg, foglaljuk össze.

A 888-at tegnap vagy felhívta valaki, vagy nem, és vagy megfenyegette, vagy nem. Ami biztos, hogy ha volt is hívás, az nem a Facebook képviselőjétől jött.

Az arányoktól és a realitástól elszakadt médium most épp hazudja lefele a csillagot az égről, hogy a saját jelentőségét hangsúlyozza: olyan ez, mintha én azt állítanám, hogy valamelyik külpolitikai írásom után felhívott Trump elnök, esetleg Kim Dzsongun, és megfenyegettek. Eddig még ilyen hívást nem kaptam, pedig hülyézem őket eleget, de tudom, mi fáj a 888-nak – igen, a reakció hiánya. Ismerjük a klasszikus idézetet:

„Mi ez? Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni? Én már szart érek?!”

Nem, Bástya elvtárs, nem, 888 – azt sem!

Ebbe bele kell nyugodni, ez történelmileg így alakult, mi most egy igazi, saját, magyar fejlesztésű álhírt láttunk.

Ami szinte saját magát leplezi le, csak a legfanatikusabb hívek képesek elhinni.

Egy tanácsom volna a 888 faszagyerekeinek: sivalkodjatok!

Egész jól áll nektek.

És baromi szórakoztató is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.