2018. november 25., vasárnap

A SZABADÚSZÁS NEHÉZSÉGEI

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2018.11.25.


A szabadúszás jól hangzik, hiszen nem kell mindennap bemenni ugyanarra a munkahelyre, ugyanakkor akadnak komoly hátulütői is. Erről szól a mai egyik poszt, aztán kiderül, milyen sokan élnek Törökországban szó szerint a szemétből, végül beszélünk arról is, hogyan ne lássuk Kijevet, ha már egyszer ott vagyunk.

Külföldön (és Magyarországon is persze) élve egy lehetséges pénzkereseti mód a szabadúszás, amire mindenféle oldalak akadnak. Az egyiket próbálta ki a Modern Wander szerzője, majd megosztotta felemás tapasztalatait.

„Sikeresen már a második nap után kaptam egy 1 éves munkaszerződést egy online recept oldalhoz, mint receptíró. Napi 3 receptet kell megcsinálnom heti 5 napban. Ez általában kb. 2 órát szokott elvenni az életemből.

Nem is olyan egyszerű ez, mint az elején hittem. Két platformon kell dolgozni. A videót az Aol oldalról kell átkonvertálni a Wordpress oldalra, majd ott szerkesztgetni a videóval kapott kódokat, aztán pedig a cikknek való cím kitalálása, egy kis mellékszöveg és jöhet is a recept.

Korábban nem hittem volna, hogy bár folyékonyan írok és beszélek angolul, képes leszek ilyen mélységű angol cikkeket írni. Oké, tudtam, hogy képes vagyok rá, inkább maradjunk annál, hogy féltem.

Úgy tűnik, hogy olyan rosszul nem csinálom, mert a főszerkesztő elég minimális jellegű dolgokat szokott csak kijavítani. Legtöbb esetben a címet... (...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.