2018. november 27., kedd

KARANTÉNBA ZÁRTA AZ IDEI AUGUSZTUS ÉS A G-NAP KÖZTI IDŐSZAKOT A HÍR TV

MAGYAR HANG
Szerző: LAKNER DÁVID
2018.11.26.


Eltüntették a G-nap utáni időszak híreit és műsorait a Hír Tv honlapjáról – írta a Comment:com. Ezt ráadásul kifejezetten szimbolikusan művelve: a hírek között böngészve az augusztus 2-ai után rögtön egy 2015. február 5-ei következik. Kiemelték az Elmúlt8év című, 2017-ben és idén sugárzott műsort, melynek az aloldala teljesen üres. Azt hozzátették, hogy törlés nem történt, mert az anyagok a Google és a Hír Tv saját keresőjéből elérhetők maradtak.

A helyzet azonban nem ennyire rossz. Mint megtapasztaltuk, bár nehezebben elérhetőek már a korábbi felvételek, de továbbra is megtekinthetőek a Hír Tv előző három évének műsorai. Mindent átmozgattak egy Adattár nevű aloldal alá, erről egy bannert is kitettek a főoldalra. Itt található például az Elmúlt8év is, de az Egyenesen napi adásai is megtekinthetőek itt.

A hírekre is rábukkanhatunk így, például arra a júniusi sztorira, hogy természetvédelmi területeken építkezhet Tiborcz István.

A 2018. augusztus 1-je után is folytatódó műsorok helyzete különösen érdekes, hiszen ők hiányosan megtalálhatók a normál archívumukban, a köztes időszak adásai pedig az adattár alatt. Ilyen például a Panaszkönyv című műsor.

Ma számoltunk be egyébként arról is, hogy folyamatosan menekülnek a korábbi munkatársak a Hír Tv-től, míg akad olyan, akitől a csatorna válik meg egy fideszes politikusnak feltett kellemetlen kérdés másnapján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.