2018. november 3., szombat

MÉSZÁROS LŐRINC KEGYÉBŐL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.11.02.


Szép jó estét mindenkinek! Mészáros Lőrinctől, tudjukki oligarchájától, a Népszava összesítése szerint legalább 11 000 ember függ ma Magyarországon. Ez a szám mindössze egy becsült szám, ugyanis a felcsúti oligarcha céghálói olyan kuszák, hogy talán csak a könyvelői vannak tisztában azzal, hogy a valósgában hány embert foglalkoztatnak a cégei. Azt, hogy neki lenne bármi fogalma is arról, hogy mekkora vagyon öszpontosul a kezében, kizártnak tartom. Ez azonban nem is igazán fontos, hiszen szinte mindenki tisztában van azzal, hogy ez nem az ő tulajdona, ő csak a kirakatfigura.

"Ami biztos: ha Orbán Viktor kormányfő felcsúti oligarcha barátja úgy döntene, hogy egyetlen gigaholdingba gyúrja össze a cégeket (amelyben egyebek mellett építőipari, turisztikai, ingatlanos, valamint agrár, és médiaérdekeltségek is szerepelnének), akkor ez az óriásvállalat a hatodik legnagyobb munkáltató lenne Magyarországon. Ha pedig csak a piaci cégeket nézzük, akkor a negyedik helyen lenne, közvetlenül a német Audi után." (Népszava)

A felcsúti gázszerelő tehát egy igen prosperáló üzletember, akinek noha fogalma sincs szinte semmiről, ami körülötte folyik, mégis sikeresnek hiszi magát. Ezt mondták neki, így hát el is hiszi.

"Oligarchának tartja magát?
Nem. Egyszerűen dolgozom, ez a munka eredménye
."...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.