2018. november 24., szombat

MINDENKI GYANÚBA KEVEREDETT MÁR KENNEDY ELNÖK MEGÖLÉSE MIATT

MAGYAR HANG
Szerző: BALOGH ROLAND
2018.11.22.


Az összeesküvés-elméletek száma végtelen. Nincs még egy merénylet, amiről ennyi dezinformáció, elhallgatás és vita lett volna, mint amit ötvenöt éve ma John F. Kennedy ellen elkövettek. Vajon tényleg egy lövész volt 1963. november 22-én Dallasban?

A CIA, az FBI, a maffia, a Castro-ellenes kubaiak, Castróék, Lyndon B. Johnson, a szabadkőművesek – azaz a Yale Egyetem George W. Bush elnököt is állítólag tagjai között tudó titkos társasága, a Skull and Bones (Halálfejesek), a háború párti washingtoni fegyverlobbi, netán a protestáns északír sofőr, William Greer, ó, és persze Lee Harvey Oswald – a teljesség igénye nélkül csak néhány személy és szervezet, amelyet így, vagy úgy, de kapcsolatba hoztak John F. Kennedy amerikai elnök 1963. november 22-i dallasi merényletével.

Mégis, mindmáig az a hivatalos verzió, hogy az Egyesült Államok JFK-ként is emlegetett 35. elnökével egy magányos merénylő, az előbbi felsorolásunk végén szereplő Oswald végzett. De vajon tényleg egyedül tette? Tényleg egy zavarodott, tengerészből „moszkovita”, majd visszatelepített, a helyét nem lelő fiatalember lőtte le milliók bálványát? Vajon képes volt-e egy borzasztóan pocsék lövész, egy lassan kanyarodó, de mozgásban lévő limuzinra rekordgyorsasággal leadni három lövést, hogy hátulról kivégezze Kennedyt?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.