2018. november 29., csütörtök

ORBÁN AZ UTCAI HARCOS: MEGINT RAJTUNK RÖHÖG A VILÁGSAJTÓ!

HUPPA
Szerző: DK
2018.11.29.


Chuck Norris amerikai színész és Orbán Viktor találkozójáról számos orgánum számolt be világszerte – meglehetősen gúnyos hangon.

A Neue Zürcher Zeitung azt emelte ki, hogy Orbán bemutatta terrorellenes egységének edzését Norrisnak, és a színész megállapította, hogy a világ legjobb ilyen edzését látta. „Ez nem a Chuck Norrisról szóló ezernyi vicc egyike, hanem maga Norris mondta” – írta a lap, és számos viccet is idézett. „A ma 78 éves Norris korábban színész és harcművész volt, de hogy is mondjuk, ma már csupán viccekben szereplő figura. Ezt persze neki nem tanácsos megmondani, hiszen köztudott, hogy sírásra tudja fakasztani a hagymát is, de tény, hogy a kétezres évek eleje óta nemigen szerepelt normális filmben” – írták.

Norris a cikk szerint egy jótékonysági szervezet karácsonyi rendezvényére érkezett Budapestre, de Orbán Viktor nem szalasztotta el az alkalmat. „Mi is szolgálhatna jobb marketing-gagként a jobboldali populista Orbánnak, mint a férfiú, aki videón rögzítette a fényképezőgép feltalálását?” – írta a Neue Zürcher Zeitung. Idézte Orbánt, aki azt mondta: 90 százaléka hazugság annak, amit írnak róla (Orbánról).

„A kormányfőnek tehát meggyőződése, hogy a róla szóló sajtóbeszámolók éppen úgy tévesek, mint a színészről az interneten keringő állítások. A különbség: a „Norris-tényekkel” ellentétben a miniszterelnökről szóló beszámolók nem viccesek, hanem az igazságszolgáltatás, a sajtó és a szabad demokrácia elleni támadásokról szólnak” – írta a lap...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.