2018. november 16., péntek

POLGÁRI, NEMZETI, KERESZTÉNYI, JOBBOLDALI ÉRTÉK-E KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐKET MEGMENTENI A BÖRTÖNTŐL?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.11.16.


Jó reggelt, drága olvasók! Nem tudom, mi van itt úgy látom, a nemzetközi helyzet fokozódik a NER-ben. Az, hogy Gulyás Gergely sztárjogász és jobb sorsra érdemes humánerőforrás (=megélhetésileg kancelláriaizé) az unortodox módon szerény képességű Matolcsy famíliához köthető Origo fércműveire hivatkozik a kormányinfó nevű nemzeti szemfényvesztési hadművelet során (mert soha nem lehet elég hülyének nézni a hülye magyarokat jeligére), majdnem olyan jó, mint Fluor Tomival és a Wellhello-val felavatni a Mol-Vidi-stadiont. Remélem, a Fidesz seggéből kultúrharcoló összes kultúrharcos már püföli a billentyűzetet és a korábban az MSZP nyakába varrt Fluor Tomi által képviselt kultúrmocskot gyalázva követeli fejeknek porba hullását. Mi történik itt, elvtársak? Mit kereshet ez a NER-kritikus balliberális szimpatizáns, az Erdogan szultánt szardarabnak tituláló ember a doktorminiszterelnök kedvenc csapata stadionavatóján?

És ez még hagyján. De azzal mi a fenét kezdjek, hogy az elvetélt felcsúti kocafocista a magaskultúra javára mondott le a Magyarország-Észtország (2-0) Nemzetek Ligája mérkőzésről? Így történt pedig. Orbán Lévai Anikóstul (változatlanul cuki az a befőttesgumival összekötözött hajkorona) a milánói Scalában tekintette meg Kurtág György világhírű zeneszerző Fin de partie című operájának ősbemutatóját, és megint okot talált magának a büszkeségre. Ezzel különösebb bajom nincs nekem, az alábbi röffentéssel annál inkább:

Míg a kevesek által ismert magyar nyelv inkább elválaszt minket a világ többi részétől, a zenén keresztül, zenei géniuszaink segítségével el tudjuk mondani, kik vagyunk és mit gondolunk a világról.

A helyzet az, hogy jelen állás szerint baromira nem a géniuszaink mondják el a világnak, hogy kik vagyunk, hanem egy elvetemült, hatalommániás bagázs hurcolja szanaszét jóhírünket a világban. Az a helyzet, hogy a világ nem a valóban értéket teremtő őstehetségeink alkotásai alapján ítélnek meg bennünket, hanem egy velejéig korrupt diktátorkezdemény jut eszükbe rólunk. Aki immár kilencedik éve abból él, hogy a világot ekézi, mert meggyőződése, hogy mimagyarok többet adtunk a világnak, mint amennyit kaptunk tőle. A büszke magyarságunk jelen állás szerint arról szól – szerintem változatlanul minden oldalról ütni kéne ezt a témát legalább azoknak, aki nem a NER fizetési listájára van rákötve -, hogy egy köztörvényes bűnözőt, egy korrupt, elítélt politikusból szökevénnyé avanzsált balkáni trógert speciális bánásmódban részesítünk, miután magyar diplomataautóval furikázzuk innen oda. Miközben az ENSZ szakértői nem tudnak bemenni az istenverte magyar tranzitzónába, ahova minden joguk meglenne bejutni, ennek a Soros-fóbiás erkölcsi hulladéknak biztonsági okokból VIP-ellátás jár Magyarországon.

Majdnem mindennek a legalja, hogy az elvetélt kocafocista és sufnijgogász, főállásban a nyilvánosság elől futva menekülő miniszterelnök arra az egyszerű kérdésre, hogy egy macedón bűnöző érkezett illegálisan az országba, miért nem a tranzitzónában van jelenleg, annyit bír kinyögni egy nyakkendőrángatás és egy szájszéltapogatás közepette:

"Ez egy jogi kérdés, hát forduljon a jogászokhoz!"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.