2018. november 13., kedd

SEMJÉN PACEKBA MONDTA, MIT AKAR A FIDESZ A HATÁRON TÚLIAKTÓL! - EGYSZERŰ: SZAVAZÓGÉPPÉ AVANZSÁLJÁK ŐKET...IS!

VÁROSI KURÍR
Szerző: MAKÓI ERNŐ
2018.11.13.



Semjén Zsoltra az Echo TV stúdiójában jött rá az őszinteség, bár az is elképzelhető, hogy annyira elvesztette a regnáló a félelemérzetét, hogy azt gondolja, bármit megtehet. Lássuk be, ez kerítésen belül így is van.

A mérhetetlen – mert nem méretteti meg magát – KDNP nevű párt első embere, aki egyben miniszterelnök-helyettes is a stúdióban a határon túliak szavazásáról diskurált a “keményen kérdező” riporterrel.

Csak emlékeztetőül: az a Fidesz-retorika ez ügyben, hogy a külhonban ragadt hazánkfiait ugyan olyan jogok illessék meg, mint a bekerített sokaságot, meg, hogy az összetartozás mennyire szügyükből fakadó igényük.
Mit mond minderről Semjén?

A miniszterelnök-helyettes (!), aki egyben a nulla százalékos, KDNP nevű parazitapárt elnöke is, azt mondta:

Egy zseniális előterjesztést tettünk

Ezt arra a törvénymódosításra értette, amit októberben nyújtott be, és amely lehetővé tenné

az uniós lakóhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok számára az aktív választójog gyakorlását az Európai Parlament tagjainak választásán.”

Vagyis a jövő májusi EP-választáson magyar EP-képviselőkre szavazhatnának például olyan ukrajnai lakosok, akik nem is tagjai az Európai Uniónak.

Semjén üdvözült mosollyal büszkélkedett el, hogy az áprilisi országgyűlési választásokon már voksolhattak a határon túliak, és

96,2 százalékban szavaztak a Fideszre.

Nyilván ugyanebben reménykednek a májusi EP-választásokon is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.