2018. november 20., kedd

STADIONT IVÁNYI GÁBOR VB-BRONZÉRMES HAJLÉKTALAN-VÁLOGATOTTJÁNAK!

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.11.20.


Az 1954-es vb-döntő óta a magyar labdarúgás legnagyobb sikerét érte el a magyar hajléktalan-válogatott Mexikóban, ahol világbajnoki bronzérmet szereztek. A magyar hajléktalan-válogatott Iványi Gábor és az általa vezetett Oltalom Karitatív Egyesület csapata, szakmai vezetője Rákos András. Piros-fehér-zöld színekben Puskásék óta nem aratott ekkora sikert magyar labdarúgó válogatott. Iványi Gábor csapata 6:4-re legyőzte még a brazil válogatottat is a negyeddöntőben.

Lehet, hogy a magyar mégis futballista nemzet, mert amihez nem ér Orbán piszkos keze, az a csapat sikeres, és majdnem világbajnok lett. Mialatt a hajléktalan-válogatott Mexikóban Magyarországnak szerezte a dicsőséget, az idő alatt a szeretett hazában lendületet vett a hajléktalanüldözés.


Könnyen lehet, hogy a magyar hajléktalan Aranycsapatnak is disszidálnia kell, mert ha haza mennek Budapestre, akkor rendőri felszólítást követően a börtönben végezhetik vagy köz(kényszer)munkára fogják őket. Ez idő alatt Orbán közpénzek százmilliárdjaival kitömött csapatainak játékosai királyok módjára élnek.

A magyar hajléktalan-válogatott más tekintetben is üldözött csapatnak számít, mert “külföldről támogatott civilszervezetnek” minősül. A 35 milliós éves költségvetés legnagyobb része az EU-tól, a FIFA-tól és az UEFA-tól származik. A magyarországi támogatás kevesebb, mint a felcsúti importcsapat játékosainak egyhavi fizetése összesen. Ezért a vb-bronzérmes magyar hajléktalan-válogatott “Soros-hálózatnak” és “Soros-ügynöknek” minősül, a “Stop-Soros törvény” hatálya alá tartozik.

A magyar hajléktalan-válogatottat vélhetően nem fogadja hivatalában sem Magyarország pecás elnöke, sem Orbán Viktor miniszterelnök, a magyar futball apostola, mert ebben az esetben kezet kellene fogniuk Iványi Gáborral, aki létrehozta és működteti a világbajnoki bronzérmes magyar válogatott futballcsapatot. Esetleg megkérdezné, hogy az Orbán-kormány miért nem hajtja végre az európai ítéleteket, miért nem fizetik ki azt, ami járna nekik. Miért üldözik a hajléktalanokat, miért nem engedik, hogy humanitárius segítséget nyújtsanak a tranzitzónában éheztetett embereknek (akik nem elítélt bűnözők, mert azok fejedelmi ellátásban részesülnek Orbán lakosztályában).

Egyelőre Orbán olyan futballcsapatokba öli az adófizetők százmilliárdjait, amelyek klubszinten sem képesek nemzetközi kupákban szerepelni. Külföldi egyesületeket támogat, stadionokat épít olyanoknak, akik még semmit nem tettek le saját kategóriájukban az asztalra. Ezzel szemben a világbajnoki bronzérmes magyar hajléktalan-válogatott a szabadtéren edz, olcsó bérelt pályákon készül...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.