2018. december 29., szombat

A FIDESZ URALTA MÉDIA LEKÖPI NAGY IMRE EMLÉKÉT! EGY SZÓT SEM SZÓLNAK RÓLA


BANDITAPOLITIKA BLOG
Szerző: BANDITA
2018.12.28.


...A Nagy Imre szobor eltávolítása hajnalban történt, lopva, szinte síri csendben. 

1989-ben mikor az egykori miniszterelnököt újra temették, a Fidesz még a kegyeletét rótta le az egykori miniszterelnök előtt, ma azonban simán leköpték a sírját.

Az általuk uralt média pedig azzal hogy erről az egészről mélyen hallgatott, páros lábbal táncolt a sírján a 301-es parcellában. És akkor arról már nem is említ meg semmit a történelem, hogy az ellenzék, meg aki az eszét használja, nagy számban tüntetett a gyalázatos cselekedet ellen. És persze erről sem szólt senki sem egy szót sem a kormány uralta médiában.

Végül is ez csak egy szobor, mi a fenének kell ezzel annyit foglalkozni. Eddig jó volt ott ahol volt, most azonban hirtelen terhes lett a jelenléte, és akkor el vele minél messzebb a szem elől.

Ő a múlt, hiszen egykor Orbán Viktor még hasznot is húzott belőle, mára már azonban ez nem lényeges, inkább egy rossz emlék a hatalomhoz vezető úton amit el kell tüntetni a szem elől.

Ezekkel a szobrokkal amúgy is csak a baj van, ezért kell őket mindig este felállítani, vagy elszállítani.

Most a Horthy kultusz a nyerő, az mehet fényes nappal, és a Várba is ezért kell költözni milliárdokért.

Ebben az országban már minden rendben van, csak a történelmet kell meghamisítani, és olyannak írni ami Orbán Viktornak megfelel. Mert senki sem szereti ha korábbi önmagához hasonlítják miután ellopta a fél országot, lebontotta annak demokráciáját, felszámolta jogállamát, és a melóst három év múlva fizeti ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.