2018. december 16., vasárnap

BARTUS LÁSZLÓ: A DISZNÓFEJŰ NAGYÚR

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: BARTUS LÁSZLÓ
2018.12.14.


Megöl minket a disznófejű nagyúr, ha hagyjuk. Először jogaink veszi el, aztán a pénzünk, a vagyonunk, a munkánk, és végül az életünk. Kereszténynek mondja magát, de a pénz az istene. A mi pénzünk. Nem elég neki elsőnek lenni, egyetlen akar lenni. Csak a korlátlan hatalom elégíti ki, a zsarnokság. Mindenki reszkessen tőle, és ne merészeljen vele ujjat húzni, ne próbáljon az útjába állni senki, mert az halál fia.

Orbánnak már nincs visszaút. Ez a velejéig romlott ember nem ura önmagának. A totális hatalom hajtja, és egyre kevésbé tűr bármiféle kontrollt. Istennek hiszi magát, aki mindenki felett áll. Nem tud megállni, és ez az ember addig megy, amíg meg nem állítják. De megállítani nem lehet, csak erővel. Addig kell, amíg lehet, mert borzalma kövtkezményei lesznek. Ez az ember kikéri magának, hogy bárkinek más akarata lehessen, mint neki. Felsőbbrendű lénynek képzeli magát, aki nehezen viseli, hogy nem taposhat el bárkit, aki az útjába kerül.

Ebből elég volt. Orbán átlépett minden határt. Ezt az embert meg kell állítani bármi áron, bármilyen eszközzel, mert teljesen elszabadult, és kikapcsolt minden féket. Ez az ember életveszélyes. Alkotmányos joga és kötelessége mindenkinek, hogy a hatalom kizárólagos birtoklásával szemben fellépjen. Őrülteknek, törvénytelen puccsistáknak nem kell, nem szabad engedelmeskedni. Az ő törvényeik megbénítanak és csak arra valók, hogy igába hajtsuk a fejünket.

Most valamit megértettek a magyarok. Megértették, hogy ez a gazember kiárusítja őket, rabszolgává teszi őket saját hazájukban. A harácsolásához, a családja gazdagodásához nem tud máshonnan újabb pénzeket szerezni, csak ha Ázsia elől Magyarországra csábítja a kizsákmányoló multikat, akiknek olcsó, védelem nélküli rabszolgákat ígér, akikkel azt tesznek, amit akarnak. Ezzel párhuzamosan ő magát a törvények fölé emelte, kivonta magát az igazságszolgáltatás és a jog kontrollja alól. Bármit megtehet.

Nem lehet más célja a mostani utcai demonstrációknak, mint ennek a disznófejű bűnözőnek a hatalomból való eltávolítsa, a gyűlöletes hazug fasiszta rendszerének a felszámolása, Orbán törvény elé állítása. Ha öt élete lenne, akkor sem lenne elég, amit ezért az elmúlt nyolc évért érdemel. Államellenes bűncselekményt követett el, felszámolta az alkotmányos rendet, eltörölte a demokratikus Alkotmányt, felszámolta a törvény előtti egyenlőséget és a joguralmat. Lábbal tapossa az emberi jogokat.

Kisajátította az országot, tulajdonába vette a közvagyont, amit a hűbéresei, a strómanjai kezére adott, ki tudja, hol, százmilliárdok lehetnek a számláján. Ami a strómanjai nevén van, az minden az övé. A nép az Orbán-család jobbágya. Szétlopta az országot, elherdálta a Marschall-segély nagyságú fejlesztési pénzeket, maga alá gyűrt mindent és mindenkit. Úgy bánik az ellenzékkel és minden emberrel, mint a börtönőrök, mintha a magyarok elítélt rabok lennének a saját hazájukban.

Elüldözött egymillió embert Magyarországról, alig van olyan család, akinek valakije nem kényszerült volna arra, hogy külföldre menjen dolgozni, hogy ne haljanak éhen, vagy emberi módon éljenek, vagy csak tanuljanak, vagy bármilyen jövőjük legyen. Lassan több lesz Európában a magyar migráns, mint a szíriai menekült. Az országban a gyűlölet lett a kohézió erő, különféle hamis ellenségképekkel tartja fenn a hatalmát. Az embereket elzárta a valós információktól, butítást és agymosást végez, Magyarországot a középkorba vezeti vissza...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.