2018. december 27., csütörtök

ORBÁN BEVÁNDORLÓELLENESSÉGE MIATT KELL TÚLÓRÁZNI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.12.26.


Azt már külföldön is látják, hogy tarthatatlan egy időben az, hogy a magyarok százezrei hagyják el az országot, a lakosság természetes reprodukciós képessége is hanyatlik, “fogyik a magyar”, és közben Orbán az idegengyűlölő propagandája miatt olyan bevándorlásellenes politikát folytat, amely megakadályozza a munkaerő pótlását.

Magyarország csak kezdi, de még nem érzékeli eléggé az unortodox illiberális fasizmus nyilvánvaló és elkerülhetetlen hozadékát, a szegénységet és a nyomort, a technikai elmaradottságot és a gazdasági csődöt.

Ennek oka az, hogy az Európai Unió önti az euró százmilliárdokat Európa első fasiszta államába, és finanszírozza az Európai Unió illiberális elfoglalására és megszállására készülő Orbánt. Emellett a német autóipar és más külföldi befektetők adnak munkát a magyaroknak, de egyre kevesebb bért egyre több munkáért. Ám ez egy buborék. Azt nem lehet, hogy kifelé százezrek távoznak, befelé pedig nem jöhet senki, mert akkor nem lehetne megfélemlíteni és sakkban tartani a népet.

Ha létrejön egy multikulturális társadalom és kiderül, hogy ennél jobb nem történhetett volna a magyarokkal, akkor a fasisztákra nem mutatkozik megfelelő nagyságú kereslet. Ellenkezőleg. Ezért Orbán nem teheti meg, hogy jól képzett külföldi munkaerő érkezzen az országba, hogy a menekülők egy részét befogadja, és belőlük pótolja a munkaerőhiányt, mert akkor kiderül, hogy a menekültek is emberek, és nem állatok, nekik is van családjuk, ugyanolyan emberek, mint a magyarok, sőt még igyekvőbbek, hogy meg tudjanak kapaszkodni, és bizonyítsák, hogy érdemes befogadni őket.

Ezért Orbán fasizmusa elüldöz százezreket, és nem enged be senkit, így a maradóknak kell pótolni a hiányt, és elvégezni azt a munkát is, amit a távozóknak kellett volna. Egyes szakmákban, mint a nővérek, orvosok, stb. ez már korábban is jelentkezett. Most már elérte a multinacionális cégeket, ahol nem elég a munkaerő, és nem tudják törvényesen annyi túlórában dolgoztatni a megmaradt munkaerőt, hogy az elég legyen. Márpedig, ha így van, és ha nem tudnak a gyárak termelni, megfelelő profitot termelni, akkor átmennek a szomszéd országokba, Orbán pedig itt marad Kósa Lajossal és a hortobágyi kilenclyukú híddal a nagy róna közepén.

Lesznek természetesen sunyiban behozott vendégmunkások, titokban beszervezett bevándorlók, de ezek nem oldják meg a helyzetet. Amennyire szükség lenne, azt nem lehet sem elhallgatni, sem eldugni, sem észrevétlenné tenni. Ezért a mi önbizalomtól duzzadó nagypofájú vezérünk kutyaszorítóban van, és kénytelen szeretett népét, amelyet arra rendelt, hogy őt imádja, vasvesszővel verni, kényszeríteni, taposni, hogy a zsidók egyiptomi agyagtégla készítése ahhoz képest egy vidámparki szórakozás volt. A különbség annyi, hogy a tiltakozó magyaroknak nem nyílik ketté a Vörös-tenger, és Mózese sincs...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.