2018. december 11., kedd

ORBÁN VIKTOR DOLGOZIK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Szalonna
2018.12.11.


Szép jó estét mindenkinek! Lássuk a mai nap kiemelt kommentjeit:

Tegnap majdnem jókedvem volt egész addig, amíg nem értesültem a parlament fedőnevű ketrecben dúló “harcról”. Most nem kívánom méltatni a kormánypárti utcai harcosok “érdemeit”, hiszen semmi újat nem tudnék mondani. Viszont – és most nem leszek népszerű – nem értem az ellenzéket sem. Azt ugye ők sem gondolták komolyan, hogy most és azonnal és egyáltalán nekiállnak pontról pontra végigmenni a 2900 módosító javaslaton? Nekem ez komolytalan és kivihetetlen. Sajnos már az egész parlament egy nagy cirkusz, de leginkább tánciskola: kilépés, belépés, kivonulás, bevonulás, egymás -de leginkább az “istenadta nép”- tyúkszemére taposás. Röviden és tömören: úgy sz@r az egész, ahogy van. Mindezt a mi adó-, dézsma-, tized-, sarc- stb. forintjainkból. Boldog karácsonyt….(Zsuzsanna)

A tegnapi parlamenti nap után azt gondolta az ember hogy na most majd lesz valami, elindul valami, de nem. A parlamentben lengyel nap és kényszer csend és újabb törvény áterőszakolása a téma. Megint. Egy kis hátha után mégsem.(Marika)

A szervilizmusnak új SI mértékegysége született. A Smitt-et Novákra cserélik.(Aegean)


A Vezér már több alkalommal is idézte: “Gyáva népnek nincs hazája”. Azt most hagyjuk, hogy az ő elképzelése szerint akkor gyáva egy nép, ha nem az ő elgondolásait követni, pl. migráns-ügyben, ehelyett inkább azt remélem, hogy egyszer beteljesedik, és ennek a gyáva népnek valóban nem lesz hazája. De egy nem létező hazának kormányra sem lesz szüksége, és akkor a Vezér is munkanélküli lesz végre.(Gábor)

Nem tudom, mi kell még ahhoz, hogy az “ellenzék” is felébredjen? Ha ebből az esetből sem látják, hogy valójában milyen szerepük van a parlamentben, és továbbra is a “parlamenti demokratikus politizálás” hazugsága mögé bújnak, akkor már nem “csak” erkölcsi szempontból kell megítélni őket, hanem komolyan szóba jön az értelmi képességeik hiánya is. Ha maradnak, akkor már nem csak a választóik érdekeit nem képviselik – ez nem lenne különösebb változás, eddig sem tették -, hanem a saját személyes egzisztenciájukat is komoly veszélynek teszik ki. Ennyire hülyék azért nem lehetnek! Vagy mégis?(Gábor)
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.