2018. december 7., péntek

TETSZETT GONDOLNI, HOGY ÖNÖK MEGÚSSZÁK? ÉS HA ÖNÖK MEGÚSZTÁK VOLNA, AKKOR MINDEN RENDBEN VAN?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2018.12.06.


Szép estét! Már majdnem vége a hétnek (mondjuk az évnek is), valamikor jön a Mikulás (soha nem tudom pontosan, hogy mikor), aztán itt a karácsony, az újév, a húsvéti popsifüles, kokárdaünnep és a többi fideszes ünnep (másmilyen már nincs, bár azt hiszem a szülinapok még maradtak magánkézben) és aztán már a nyakunkon is van a következő karácsony, pedig még ez is előttünk van. Na. Nézzük, milyen jóéjt puszit írtak ma az olvasóink.

Az, hogy egy polgárnak kötelessége szeretnie a hazáját, nacionalista téveszme. Ha a hazám szarul bánik velem – mondjuk lop, csal, hazudik, és úgy egyáltalán minden téren megpróbál ellehetetleníteni -, akkor nem fogom szeretni, mert nincs rajta mit. Vagy ha szeretem, akkor fájó szívvel, de otthagyom, és megpróbálkozom máshol. Ha a szüleim bántalmaznak, akkor azt nem kötelességem elviselni. Ha a partnerem ver és megaláz, akkor mindkettőnk számára a legjobb megoldás, ha elmegyek. Miért lenne másként a hazámmal? Miért kellene szeretnem azokat a honfitársaimat, akik gyűlölnek engem? Hiszen egyre gyakrabban hallom, hogy a mocskos libsibolsiknak nincs helye Magyarországon. Ez kábé olyan, mintha valaki bottal ütne, miközben azt ordítaná a fülembe, hogy szeress, szeress. Nem vagyok se hülye, se mártír, hogy ilyet tegyek. (marbles)

Szerencsére ma is bőven volt okunk az örömre. Fideszék úgy vannak vele, hogy ilyenkor már mindenki szeme előtt a szeretetnek az ő ünnepe lebeg és amúgy is, most meg lehet úszni a dolgokat némi boldog karácsonyozással és bejgli iránti érdeklődéssel, februárban ez már kicsit hülyén festene. Úgyhogy belehúztak a megélhetésbe. Mészáros Lölö megvásárolta Simicska Lajos agrárcégét, mert már régen nem kell foglalkozni a látszattal sem:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.