2019. január 14., hétfő

AZ ELSŐSZÜLÖTT MÁR AMÚGY IS FELKÉSZÜLT ÉS TELJESEN ALKALMAS AZ APJA ÖRÖKSÉGÉNEK ÁTVÉTELÉRE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2019.01.14.


Nem kicsit szánalmas, hogy a harmadik alkalommal teljhatalomban uralkodó – viccesen kormánypártnak nevezett – Fidesz egyáltalán semmi más megoldandó problémát nem lát az országban, kizárólag a nem létező migránsokat. Igaz, nézőpont kérdése az egész. A nyugdíjasok helyzete rózsás (Orbán apukáját és Kósa Lajos anyukáját tessék kérdezgetni), az oktatás parádés, hiszen a kormánytagok és egyéb jól fizetett túlélők gyerekei magánóvodákba, magániskolákba és külföldi egyetemekre járnak, az egészségügy egyenesen világszínvonalú, hiszen egyetlen egy kormánytagra sem szakadt még rá a plafon a kórházban, az emberek anyagi helyzete parádés, hiszen a miniszterek milliós fizetéseket vihetnek haza, a háztartások megtakarítása folyamatosan a csillagokat rugdossa lefelé az égről, például a Mészáros család akár napi tízmilliót is megspórolhat többek között a rezsicsökkentésen.

Ilyen körülmények között valóban nincs más megoldandó kérdés, mint a migráció és persze Soros György. Hiszen Bakondi György szakértő is szakért a közpénztévében. Mindjárt, de tényleg mindjárt megindul huszonszázezermillió migráns mindenhonnan és el fogják árasztani Kiskunlacházát, ahonnan az őshonos bennszülöttek kiszorulnak, át kell adniuk házaikat, asszonyaikat, munkahelyüket és fizetésüket a vadaknak. Ettől a borzalomtól egyedül csak úgy lehet megmenekülni, ha Orbán Viktor örök időkre megmarad vezérlő csillagnak, célszerű lenne esetleg meg is koronázni (vagy a Duna jegén, vagy a puritán büfében, egy Gundel-fasírt elfogyasztása közben), mert akkor egyenes ágon öröklődhetne az ország. Az elsőszülött már amúgy is felkészült és teljesen alkalmas az apja örökségének továbbvitelére.

Nagy szerencsénkre a család nem csupán Magyarországot fogja megtartani magyar országnak, hanem Németországot is német országnak, Lengyelországot lengyel országnak, Spanyolországot spanyol országnak, Svájcot pedig családi bank-központnak. Ehhez arra van szükség, hogy a hívek csődüljenek el az EP választásra és csak a Fidesz! De tényleg csak, mert az összes többi párt bevándorláspárti és mindenkit Soros György fizet.

Olyan csacskaságokkal szerencsére nem terheli a Fidesz a hívek fényesen és simán pompázó agykérgét – nehogy meggyűrődjön -, mint például az, hogy a 2015-ös menekültválság óta 92 (kilencvenkét) százalékkal csökkent az Európába irányuló migráció, hogy sorra zárja be a magyar kormány a befogadótáborokat, mert üresen konganak, hogy aki Európába jönne, az sem Magyarországon képzeli el a jövőjét, viszont Rogán Antal és harcostársai tízezrével adták pénzért a letelepedési vízumokat és hogy tízezrével hozzuk befelé az ukrán és egyéb – EU-n kívüli országokból érkező – munkavállalókat.

Arról sem csacsog a pártpropaganda, hogy mekkora tömegben hagyja el az országot a jómagyar munkaerő. Statisztikákat citálnak, mint például a puritán és soha nem hazudó miniszterek elnöke tette azon a bizonyos hagyományteremtő színielőadáson, ahol majdnem válaszolt az újságírók kérdéseire, akik majdnem ott voltak és majdnem szabadon kérdezhettek. Akkor az hangzott el a gáncsnélküli lovag szájából, hogy Magyarországról a munkavállalók hat százaléka dolgozik külföldön, ami jóval az uniós átlag alatt van, még Ausztriából is többen mennek külföldre dolgozni. Ez legfeljebb a matolcsy-számrendszer szerint lehet így, mivel az uniós átlag négy százalék, ami nem több a magyar átlagnál, ellenben másfélszer kevesebb. Ausztria valahol három százalék körül áll, Németország pedig egy százalékon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.