2019. január 15., kedd

BOLONDOKHÁZA

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2019.01.14.


Bezárták a fővárosban a Merényi Kórház pszichiátriáját.
Érdekes fejlemény, különösen, ha arra gondolunk, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszere éppen az ilyen páciensekre lett optimalizálva, akik akár saját érdekeik ellen is képesek támogatni a Vár Fura Urát.
A pszichiátriai részleg egyébként éppen ideális méretű volt, méretét tekintve alkalmas akár a kormány és az összes államtitkár egyidejű kezelésére, akár a Magyar Országgyűlés összes képviselőjének befogadására.
Nemrég újították fel - a zárt osztály új zárakat kapott, a kényszerzubbonyok hátára már felvarrták a TEK feliratot, a raktárakban hegyekben állt a focilabda, volt egy elkülönítő hálós ággyal a Nemzet Esze számára, és zártláncú televízió, mint a Parlamentben.
A páciensek választhattak, vagy ezt nézhették, vagy a mikrohullámú sütőt, igaz, utóbbinak kisebb a képernyője.
A műsort a közszolgálati televízió biztosította, semmi izgalom, semmi enerváltság, töretlen optimizmus, folyamatos győzelem, full boldogság, elégedett nyuggerek, jólképzett fiatalok, a nyuszikat legyőző anyák, háttérben a meggyőző alom csángó kesergőket énekel.
A horrort Soros képviselte, aki a filmen egy láncfűrésszel kergette Wittner Mariskát, egyenesen a migránsok karmai közé - producer Andy Vajna.
Az ételt a Costes biztosította, a négyfogásos menü a bolondnak is megérte volna, de már nincs rá szükség.
A pszichiátriát bezárták, a zárt osztályból így zárt-zárt osztály lett, a betegek meg mehettek világgá.
Végül is Cegléd itt van a szomszédban, aki beteg, az pedig ne panaszkodjon, nyögjön.
A bezárás oka a szakemberek hiánya.
Ebből is látszik, hogy nem mindenki bolond, aki leharapja a bögre fülét, merthogy az a legfinomabb, - a vízválasztó itt az, hogy külföldön dolgozik, vagy itthon.
Aki itthon, az mehet is ízibe elektrosokkra, 2030-ig még van, utána se áram, se sokk.
Majd küld nekünk Cassandra-levelet Viktor Tongáról, mint Kossuth Deáknak, mi meg talán kölcsönadhatnánk neki L.L. politológust, mint jövendölési szakembert - valami hasznunk nekünk is legyen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.