2019. január 13., vasárnap

NER, AHOL A GÉNIUSZOK CSINÁLÓDNAK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.01.13.


Riadó! Reggel van, én már jó ideje kénytelen voltam felkelni, úgyhogy senki ne lustálkodjon tovább. Akkor sem, ha vasárnap van.

Franciaországban nem igazán csitulnak a kedélyek. Már több mint két hónapja folyamatosak az utcai demonstrációk – amit a fideszes média kitörő örömmel fogad, csak azok a hazaáruló aljadékok, akik itthon Orbán ellen tüntetnek – most a rendőrség becslései szerint 32 ezer ember vonult utcára. Párizsban 8000, a többi egyéb városokban. Az ország méreteit nézve ez arányosan semennyivel sem több, mint ahányan nálunk tiltakoznak. Csak éppen a franciák nem annyira békés népség, mint a magyar. Ott a tiltakozások általában nagyot szólnak.

Baj van a NER kommunikációval. Miközben a teljes visszhangbrigád teli torokból azt üvöltözi, hogy Soros György megtámadta Magyarországot (külön Orbán Viktort) és Soros György fizeti a tüntetőket és Soros György hadserege vonul az utcákra, Hende Csaba még úgy tudja, hogy mindez Gyurcsány Ferenc műve. Pedig csak az Origót kellene olvasnia Hende Csabának és máris tudná a miheztartást. Tessék:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.