2019. január 24., csütörtök

ORBÁN HATALMA TÖRVÉNYTELEN, BECSAPTA A MAGYAR NÉPET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.01.23.


Orbán Viktor évek óta azzal félemlítette meg az embereket, hogy Soros György migránsokat akar betelepíteni Magyarországra. Soros György “hálózata” a magyar kormány ellen dolgozik, és Magyarország ellen fejt ki bomlasztó tevékenységet. Azt állította, hogy létezik egy “Soros-terv”, mint a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei, sőt ennek a tervnek 2.0 változata is. Minden baj mögött Soros György áll. A bevándorlás a Soros-terv miatt van, Brüsszel magyar demokrácia állapotát vizsgáló intézkedései mögött Soros György áll, mert be akarja telepíteni a migránsokat, le akarja rombolni a magyar identitást, a keresztény kultúrát.

Orbán Viktor milliárdokért rendezett népszavazást, milliárdokat költött hazug “konzultációra”, milliárdokat költött a Soros György elleni propagandára. Az egész Orbán-kormány legitimációjának alapja az, hogy Orbán Viktor és kormánya megvédi a magyar embereket Soros György “hálózatától”. Teleplakátolták az országot, törvényt hoztak a civilszervezetek ellen, azt állítva, hogy azok a Soros-hálózat részei. Orbán eljátszotta a veszélyhelyzetet, agyonrémítette a valódi információktól elzárt magyar embereket, akik kétségbeesett pánikreakciókat produkáltak. Az egész országot felforgatta, megbolondította, megfélemlítette.

Orbán elüldözte Magyarországról a világ egyik legjobb egyetemét, mert Soros György alapította. Támadást intézett az oktatás, a kutatás, a tudomány és a kultúra ellen, mert mindenhol Soros ügynökei és a “Soros-hálózat” tagjai lapultak. Lerombolta a tudományos intézményeket, a felsőoktatást, megfertőzte a közbeszédet. Mindenki gyanús lett, az emberek gyűlölettel néztek mindenkire, aki nem fasiszta, mert az ország ellenségének hálózatához tartozhat. Soros-ügynök lett a független sajtó maradék része, és mindenki, aki nem fideszes, aki sokra tartja a jogállamot, az emberi jogokat, a független igazságszolgáltatást és a szabadságot. Magyarországon soha nem látott gyűlöletet szabadított el. Az ország útjait, villamosait, a metróvonalakat, buszmegállókat ellepték a náci birodalomtól kölcsönzött “nevetős zsidó” plakátok.

Orbánt 2018-ban azért választották meg az emberek, mert elhitték ezeket a hazugságokat. Ez választási csalás. Orbán becsapta a magyar népet, mert a Soros-ellenes kampányból egyetlen szó nem igaz. Százmilliárdokat költött a magyar adófizetők pénzéből, hogy félelmet keltsen, és férevezesse a magyar népet. Orbán egész hatalma egy csalásra épül, ezért törvénytelen, és illegitim. A legnagyobb bűnt követte el a magyar nép ellen, amit egy vezető elkövethet: szándékosan megijesztette, megfélemlítette, becsapta az embereket, hogy azok el legyenek zárva a valódi információktól, és megfossza őket az önrendelkezésüktől. Orbán csaló, aki visszaélt az emberek biztonság iránti vágyával, visszaélt a hazaszeretetükkel, a nemzet és a nemzeti jelképek iránti tiszteletükkel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.