2019. január 28., hétfő

ORBÁN A HOLOKAUSZT VÉGREHAJTÓINAK SZELLEMI ÖRÖKÖSE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.01.27.


Holokauszt Nemzetközi Emléknapja alkalmából a Fidesz kiadott egy közleményt, és a világ egyedülálló népirtását is meggyalázva ezt az alkalmat is “migránsozásra” használja, s ezzel meghamisítja a holokausztot is. Ezt írták:

Egyetlen nemzedék sem felejtheti a holokausztot, ami a 20. században több millió ember, köztük több százezer magyar megsemmisítéséhez vezetett. A szabadjára engedett antiszemitizmus terrort, népirtást, és totális háborút hozott Európára és a világra. Azt hittük, hogy ez nem ismétlődhet meg, most mégis sok zsidó ember újra félelemben él Nyugat-Európában, mert a tömeges bevándorlással együtt az antiszemitizmust is rászabadították a kontinensre. Történelmi bűnt követnek el, akik antiszemita bevándorlók tömegeit engedik Európába és azok a magyar ellenzéki pártok is, akik a hatalom reményében képesek összeborulni az antiszemita, szélsőséges politikai erőkkel. Elfogadhatatlan bátorítani az antiszemitizmust Európában és Magyarországon is.”

A kontinensre nem a “tömeges bevándorlás” szabadította az antiszemitizmust, hanem a “keresztény antiszemitizmus”, amelynek a Horthy-rendszer volt az egyik letéteményese, és amely mintául szolgált a náci Németország zsidóellenes intézkedéseinek is. Az antiszemitizmus nem most érkezett el a “kontinensre”, hanem a kereszténység államvallássá tétele után a zsidóság sikertelen megtérítési kísérletét követően az egyházatyák gyilkos uszítása révén terjedt el. A “keresztény Európa” üldözései elől a zsidók sokszor az arabok és a muszlimok között találtak menedéket és védelmet. A zsidók ma sem a bevándorlóktól félnek, hanem az illiberális keresztényfasisztáktól, akik náci propagandát folytatnak és burkolt antiszemita gyűlöletkeltéssel tartják fenn a hatalmukat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.