2019. január 13., vasárnap

ORBÁN ISMÉT ÁTÍRTA A JÁTÉKSZABÁLYOKAT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2019.01.12.


Szép jó estét mindenkinek! Lássuk mindenek előtt a mai nap kiemelt kommentjeit:

El kell takarítani az útból a habókos faluvégi fölkapaszkodott mentálisan sérült,beképzelt,kleptomán,kényszeres hazudozó,öntelt,mániákus,torkos,telhetetlen parasztot,-mert veszélyt jelent egy országra,egy gazdasági,jogi társulásra/unióra,és bármilyen hazaárulást,hatalommal való visszaélést,alkotm.sértést,esküszegést,költségvetési csalásokat is követ el,előfordulhat,h.semmi bántódása soha nem is fog esni,sőt..Ezért őt csak erőszakkal lehet(ne)eltávolítani a hatalomból,a közéletből,a politikai szereplők listájáról..Ugye milyen bölcsek voltak az ókori görögök,akiktől örököltük a demokrácia fogalmát,és a zsarnokokat(türannoszokat)joguk volt elkergetni,ha azok erős túlzásokba estek a polgárokkal,néppel szembe..Egy 55.éves faszi,aki életében soha sehol nem dolgozott 2030.-ig akar Türannosz lenni… (Pollack)

És ha ez nem hiba volt, hanem jelzés?
Üzenet a nyugdíjasoknak (akik között egyre több volt a kormány-ellenes, mert nem kellett félnie a munkája elvesztésétől): ne ugráljatok, mert ezt a pénzcsapot is el tudom zárni?
Vagy mi van, ha az év végi “játék” az államháztartás hiányával nagyobb veszteséget okozott és tényleg nem volt pénz a kifizetésekre?
Mindegy mi történt, a dolog arról szól: felvillant a nyugdíjasok jövője, jobb, ha elgondolkodunk ezen. (Judit)


Ez az ember így született : törtető, hataloméhes, átgázol mindenen és mindenkin , a jellemet, gerincességet, empátiát még hírből sem ismeri. Ő Magyarország újkori tragédiája. De miért nem állította meg SENKI mielőtt ennyi KÁRT okozott volna… ? Sokan voltak abban a helyzetben, hogy megtehették volna. Pl. Sólyom László….Kéri László….Stumpf István…és még sokan mások. (Stefánia)

Orbán beszédhibáit kijavították, a hadarását, a gombócos beszédét. A hazudozásból nem tudták kigyógyítani. Pereat! (Julianna)

“Új rekordon a lakosság vagyona”
“Fürdik a készpénzben a lakosság”, és még sorolhatnám a Lölö által megvett Világgazdaság lelkendező czikkeit az MNB által közzédobott megtakarítási adatokról. De nem sorolom, mert mind ilyen. Kurvajól megy a lakosságnak, a háztartásoknak, stb. Csak azt az aprócska tényt mindig elfelejtik megemlíteni, hogy a többség ebbe nem tartozik bele. (Zsoltix)


Ezek a süket propagandaszövegek pont azt a szavazóréteget érik el, akikre nekik szükségük van.
Egy összetett mondat megfejtésével nem terhelik őket mert tudják, hogy hiábavaló próbálkozás lenne. A legszebb példa, a „Magyarország jobban teljesít”. Semmi tartalom mögötte, csak így bele a zsibbadt arcba. Meg sem kérdezte a célközönség, hogy rendben kiskutyám, de miben és mihez képest? A lakosság fantasztikus anyagi gyarapodásáról szóló egybites üzeneteiket sem fogják megkérdőjelezni, a többség (amiről tudjuk, számukra nincs is) meg le van szarva. Oszt jónapot. (Aegean
)
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.