2019. január 11., péntek

ORBÁN NEM MER FÜGGETLEN ÚJSÁGÍRÓKKAL TALÁLKOZNI SEM. AKI OTT VOLT, AZ SZEM A LÁNCBAN - A SAJTÓ ÁRULÁSA

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: jdesi
2019.01.11.


Messzemenő következtetések Orbán vezér csütörtöki úgynevezett sajtótájékoztatója kapcsán. Avagy az újságírók árulása.

Sokan kérdik, hogy lehet, hogy a kis vezető, Orbán, össze vissza repked egy strómanja luxusgépén, aki a repülőre való milliárdokat olyan megrendelésekből, gyakran valószínűleg igen túlárazott megrendelésekből, de ez most mindegy is, szerezte, amelyeket Orbán főkegyúri jóindulatának köszönhet. A nép meg fütyül az egészre.

Most nem azt mondom, hogy amikor Garancsi István, Mészáros Lőrinc pénzt keres, akkor azt Orbánnak teszi, és a jó GarancsiMészáros tulajdonképpen Orbán egyik alteregója, vagyis az a luxusgép tulajdonképpen Orbáné. Szóval, hogy a sajátján repült volna – abban meg mi a baj? Ó dehogyis, erre még csak célozni sem mernék, mert ugye Szájerné magyar bíróságai előtt nem egészen biztos, hogy be tudnám bizonyítani az igazamat.

Csak azt a kört szeretném felidézni, hogy a kormány, élén a miniszterelnöki tisztséget viselő alakkal, meghatározza, mire költi a mi és az európai uniós polgárok pénzét, GarancsiMészáérros zsebrevágja a pénzt, vesz belőle repülőt és azon repteti azt, akinek ezt az egészet köszönheti.

Haha, nincs itt semmi látnivaló – nevetnek a kormánypárti mamelukok körülbelül azon a színvonalon, hogy mink a vár, miénkk a lekvár. Lúzerek, így jártatok. Nálunk még a somlói galuska is.

"Ha kétharmad, akkor ellopjuk a pénzeteket, urizálunk belőle, nagyképüsködünk és a pofátokba röhögünk. Később még rátok küldjük az adóhatóságot is és bezáratjuk az újságjaitokat, hogy ne pofázzatok ti már itten annyit."

Hát így.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.