2019. január 1., kedd

ORBÁN VIKTOR INDULHAT A BUDAI VÁRBA, 2019-BEN AZONBAN NEMCSAK A KORMÁNYFŐ HIVATALA KÖLTÖZIK, EZERNYI VÁLTOZÁS LÉP ÉLETBE JANUÁR ELSEJÉVEL

168 ÓRA ONLINE
Szerző: BÍRÓ MARIANNA
2019.01.01.


Nemcsak Orbán Viktor és hivatala költözik a Budai Várnegyedbe idén. Kifejezetten mozgalmas év vár ránk: folytatódnak a tüntetések, májusban az európai parlamenti képviselőkről, ősszel az önkormányzati képviselőkről dönthetnek a választók, miközben január 1-től az adózás, a munkavállalás és az élet minden területén változások állnak be. 


HATALOM


Orbán a Várban: Január elsejétől a Budai Palotanegyedben rendeltetésszerű és turisztikai célú térhasználatot engedélyeznek csak továbbra is korlátozatlanul a Magyar Közlönyben december 27-én megjelent kormányrendelet szerint. A Budai Palotanegyedben a védett személyek és kijelölt létesítmények védelmét ellátó szervezet – ezekbe beletartozik a Sándor-palota és a karmelita kolostor is, amelyekben Áder János államfő, utóbbiban januártól Orbán Viktor és a Miniszterelnöki Kabinetiroda hivatala – úgy ítélik meg, hogy a kérelmezett használat akadályozza a védelem ellátását, akkor megtagadhatják a közterület-használatot.

Erre hivatkozva tehát a tüntetések is megtilthatók lesznek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.