2019. január 13., vasárnap

RÁADÁS: BECK ZOLTÁN (30Y) ARCKÉP

YOUTUBE
Szerző: KADARKAI ENDRE
2013.10.24.




Az ArcKép egy portréműsor. Kadarkai Endre beszélgetőpartnerei izgalmas, eredeti, valóságos személyiségek, nem divatos percemberek, csereszabatos sztárok. Ők tálentumukkal, állhatatosságukkal, intellektusukkal vívták ki nem csak a műsor készítőinek csodálatát. 


A sorozat a Zugló Televízióban látható Szerkesztő-műsorvezető: Kadarkai Endre, rendező: Duljánszky Tibor, operatőr: Harrach László, Ormos Tibor, technikus: Vértes Zsolt, stúdióvezető:Kővári Miklós. Főcím: Huszti Gábor ( http://www.monoszkop.hu/ ), főcímzene: Alexander Holeczy 

A 30Y 2000-ben alapított öttagú pécsi alternatív rockegyüttes. Zenéjükre a Nirvana és a Red Hot Chili Peppers mellett egyértelműen nagy hatással volt a Rage Against the Machine, a Pearl Jam, a Muse, a Radiohead és a Blur, de kalandozó hangzásvilágukban felfedezhető a Queens of the Stone Age-től kezdve a U2-n és a Depeche Mode-on át a Cardigans-ig szinte minden kísérletező hajlamú, ezredforduló környéki zenekar lenyomata. Ők maguk a 30Y sarokpontjának az 1990-es évek amerikai zenekarainak életérzését tartják. Pályájuk korai szakaszában jelentős szakmai támogatást kaptak a szintén pécsi Kispál és a Borztól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.