2019. január 24., csütörtök

ULTRA ÚJSÁGÍRÓ LOPTA EL A SHOW-T BAYER ZSOLT FÓRUMÁN

444
Szerző: ÁCS DÁNIEL
2019.01.24.


Bayer Zsolt Európa-eszme egykor és ma címmel tartott nagyívű, egész kontinensünket érintő előadását a XV. kerületi Hubay Jenő Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. Az eseményt és a résztvevőket rendőrök és biztonsági szolgálat is védték.

Eleinte még úgy tűnt, hogy az óvintézkedésekre bizony szükség lehet. Aztán ahogy haladt előre az este, egyre világosabbá vált, hogy teljesen felesleges volt idecsődíteni egy rakás erős szakembert, ugyanis az eseményt megtisztelte az a termetes növésű, szálfa-öklelésű magyar férfi, aki egymagában is elfenekel egy egész hadosztálynyi lúdtalpas, beszédhibás, kígyóvállú leninfiút. Mi több, közben Tinódi Lantos Sebestyénként meg is énekli a történteket. De róla majd később.

Azzal indult az esemény, hogy már a bejáratnál tiltakozók szekálták az érkező Bayer-rajongókat. Zsíros kenyérrel kínálták őket, és azt mondták, bent csak gyűlöletkeltésre számíthatnak. Aztán idővel a momentumos, antifasiszta és más antibayeristák a műsort is többször megakasztották váratlan akciókkal. Ami kellemesen bolondította meg ezt a hideg, külvárosi, de mégis kellemesen polgárinak ígérkező estét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.