2019. február 1., péntek

1,8 MILLIÁRD ÉRTÉKBEN JÖNNEK JÁTÉKOSOK A FRADIHOZ

HVG ONLINE
Szerző: hvg.hu
2019.02.01.


Az FTC már a hetedik játékosnál tart a téli szünetben, ezúttal a brazil Isael Barbosa érkezett. Viszont nem mindegyiket kell megvásárolni.

Ha a Fradi a bajnokság téli szünetében leigazolja az összes kiszemelt játékosát, akkor a kerete többet fog érni, mint a Videotoné - számolta ki a Blikk az alapján, hogy a transfermakt.de játékosfigyelő oldal milyen értéken tartja nyilván a játékosokat.

Ez azt jelenti, hogy míg a Vidi kerete jelenleg 5,9 milliárd forintot ér, addig a Fradié 6,5 milliárdot fog.

A Vidi leelőzése tulajdonképpen egy játékosnak köszönhető, a pár napja Budapestre érkezett brazil Isael Barbosának, az ő értéke ugyanis 2,8 millió euró, vagyis 886 millió forint, és várhatóan alá is ír a zöld-fehérekhez.

A Blikk úgy számol, hogy a most télen érkezett játékosok összértéke 5,6 millió euró, vagyis 1,8 milliárd forint. Ez csupán a játékospiaci értéküket jelenti, mert Barbosáért például nem kell fizetniük a kazah Kajrat Almatinak, ott ugyanis lejárt a szerződése.

Az eddig érkezett játékosok: Szerető Krisztofer, a szír Ammar Ramadan (ez a két játékos még nincs is beárazva a transfermarkt-en), a fehérorosz Nyikolaj Szihnyevics, a norvég Tokmac Nguen, a frúz Lasha Dvali, az ukrán Ihor Haratyin, és hozzájuk jön most Barbosa.
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.