2019. február 21., csütörtök

A RENDŐRSÉG MEGTALÁLTA A FERENCVÁROSI VIP PARKOLÁSI LISTA FELELŐSEIT

444.HU
Szerző: ÁCS DÁNIEL
2019.02.20.


Olyan indoklással szüntette meg a rendőrség a nyomozást a ferencvárosi VIP parkolási lista ügyében, hogy abba belecsavarodik az agyad. Olvasóinktól várjuk az alábbi rendőrnyelven írt szöveg pontos fordítását:

Amennyiben a károkozás magával a parkolással történik, a parkolási díj meg nem fizetése kapcsán megállapítható "kárösszeg" ténylegesen nem azonos a büntetőjogi értelemben vett kárfogalommal, mivel a kár csak akkor azonosítható, ha tényszerűen megállapítható, hogy adott munkavállaló az esetben is ugyanott és annyi ideig parkolt volna, ha fizetnie kellett volna a parkolásért a teljes munkaideje alatt.”
A kéményes autója

Tavaly, 2018 februárjában kiderült, hogy a IX. kerületi kéményes vállakozó, a polgármester vitroláscsapattársa, Rudits Tibor egyik fekete terepjárójával ingyenesen parkolhat a kerületben, pedig nem kerületi lakos.

Ezt követően Bácskai János polgármester feljelentést tett a rendőrségen, ugyanis állítása szerint a vagyonkezelőnél vezettek egy titkos VIP parkolási listát, erre került fel a barátjának autója, de ehhez neki semmi köze, és a lista jogszabályellenes, bűncselekmény történt az önkormányzati cégénél. A polgármester azt sugalmazta, hogy az egész ügy egy ellene indított puccskísérlet. Szerinte a kéményes autóját valaki azért rakhatta fel a listára, hogy őt kompromittálják. Hogy kik állhattak a merény mögött, az máig rejtély...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.