2019. február 5., kedd

DRÁGASZÉP MINISZTERELNÖKURAT MÁR MEGINT OLDALBA RÚGTA AZ ELLENSÉG

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.02.05.


Vidám reggelt mindenkinek! Főleg Bálintnak, akinek tegnap ugrott a szabad napja Robi spontán internet-hiánya miatt, úgyhogy ma megint nekifut a pihenésnek. Ennek örömére velem kell beérnetek és nem, nincsen még hétvége. Még csak kedd van, bőven van idő a hülyeségre. A NER különítményei nem is késlekednek, kihasználnak minden pillanatot. A bőség zavara már kora hajnalban torkon ragadott, azt sem tudom, mivel kezdjem. Mindegy, belevágok és majd lesz valami.

A közpénzből eltartott MTVA brutális károkat szenvedett el akkor, amikor ellenzéki képviselők megrohanták, megtámadták, megostromolták (kinek mi tetszik) a jeles intézményt. Konkrétan 23 millió forinttal sírták tele Kövér László házmester becses hallószervét.

Hát nem gyönyörű? Háde az. Valaki szólhatna Papp Dánielnek, hogy ne rinyáljon. Gazdálkodja ki ezt az összeget azokból a tízmilliárdokból, amit szintén mi, adófizetők állunk. Nem mellesleg Papp Dániel és Kövér László fizetésével egyetemben.

Drágaszép miniszterelnökurat már megint oldalba rúgta az ellenség! Szegény puritán embernek egy pillanat nyugta nem lehet. Alig került a fideszmédiaholding (meg nem jegyzem a nevét, hasznosabb feladatot is tudok a még működő néhány agysejtemnek) élére kinevezett főbácsi, bizonyos Varga István. Múlt hét pénteken a jóember interjút adott, amiben elmondta, hogy igazából nem annyira jó még a fideszes média, de majd ő azon lesz, hogy jó legyen. Ezt az interjút tegnap felkapta a média, estére ki is rúgták – beszélek itt hülyeségeket! Önként lemondott! – Varga úr. Hát ez gyors volt. Nem tudta szegény, hogy a NER-ben nem elég gerinctelennek lenni, annak is kell látszani. Ez általában szokott is neki sikerülni, most valamiért úgy gondolta, hogy elég magas polcon ül ahhoz, hogy egy kis kilengést megengedhessen magának. Tévedett. Én már komolyan kezdek aggódni drágajóminiszterelnökúrért! Hát mi lesz itt, ha már senkiben sem lehet bízni? A végén majd ezt is neki magának kell csinálni, hogyha azt akarja, rendesen működjön. Ódesajnálom! Ja, nem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.