2019. február 1., péntek

MOST AKKOR MIT KELL GONDOLNIA EGY HITHŰ FIDESZES SZAVAZÓNAK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2019.02.01.



Olvastam tegnap a milliárdos állampártilag összeharácsolt médiaszörnyeteg egyik legmértékadóbban uszító sötét bugyrában a hangzatosan hangulatot keltő címet, miszerint

"Csicskaország: Románia kész befogadni a migránsokat"


Tovább olvasok:

"A több mint 100 éve megfelelési kényszerben szenvedő Románia a függetlenségének teljes elveszítését úgy koszorúzza meg, hogy tövig benyal a migránspártoló országoknak. A román belügyminisztérium azt állítja, hogy ők eddig is migránspártiak voltak, de szándékuk jeleként be is fogadnák azt a 47 menekültet, akik az olasz felségvizeken rekedtek."

Aztán megnézem a hivatkozást is, ha már a szalag mellett mérgező propagandát gyártó betanított munkás odapakolta, így hangzik:

"Románia kész átvenni az olasz felségvizeken rekedt humanitárius hajón utazó 47 menekült egy részét – közölte a belügyminisztérium. A migránsok egy részének befogadására való hajlandóság kifejezése tulajdonképpen igazolása az EU-tagállamok közötti szolidaritás elvének a migrációs jelenség kezelése érdekében, amely elvet a román EU-elnökség is támogat"
– fogalmaz a közlemény

Tehát a tagállamok közötti szolidaritást fordította megfelelési kényszernek, a függetlenség elveszítésének és tövig benyalásnak az ügyeletes költő, amivel szemben – ez már mai hír – Magyarország tavaly 367 menekültet fogadott be. Igaz, hogy ez mindössze egyötöde, vagy talán még annál is kevesebb a 2017-ben befogadottak számának, de az egy bevándorló naponta így is simán kijön. Azaz nem 47-et, sem 47-nek a töredékét, hanem 367 darabot fogadott be Magyarország. Köztük található Orbán haverja, a köztörvényes macedón bűnöző, Nikola Gruevszki is. Akkor ez tövig benyalás, vagy a szuverenitás feladása? Mert a Fidesszel összefüggésben más lehetőség nincs.

Kerestem, de nem találtam sehol – sem a fent hivatkozott morális fertőben, sem az egyéb, NER-szócsőként üzemelő bugyrokban – a logikusan elvárható őrjöngést, amely valami ilyesmi lehetne: Magyarország csicskaország, amelyet egy hazug bűnbanda vezet. Amely hazug bűnbanda százmilliárdos közpénzpropagandával veri át a kizsigerelt országlakókat negyedik éve. Akiket azzal etetnek Orbán Viktor után zsinórban három kétharmaddal, hogy ide nem jöhet senki, hogy nem leszünk bevándorlóország, hogy tartsák tiszteletben a szuverenitásunkat, miképpen mi is tiszteletben tartjuk a másokét; hiszen mi soha nem vetemednénk arra, hogy más országok belügyeibe beleugassunk, de közben fű alatt – a 2017-ben befogadott 1300 bevándorló mellett – további 367-et azért biztosan befogadtunk.

Nincs sehol nyoma a felháborodásnak, a szuverén nemzeti asztal csapkodásának. Pedig a következetes, keresztény, polgári, nemzeti migránsozás jegyében ez elvárható lehetne. Ezzel szemben az van, hogy Románia (sokan másokhoz hasonlóan, akik már bele is döglöttek a ) csicskaország, amiért az olasz felségvizeken rekedt humanitárius hajón utazó 47 menekült egy részét (vagyis még csak nem is 47-et) befogadja, Magyarország mindeközben az Európai Unió bevándorláspárti többségének ártatlan áldozata, amelynek kormányát nem azért ültették szégyenpadra kevesebb, mint fél év alatt másodszor, mert szétveri a jogállamot, hülyének nézi a fél világot, lop, csak, hazudik, hanem mert megvédi a népet az idegen vallású és kultúrájú, terrorista-erőszakoló migránshordáktól.

Ehhez képest van annak egy messziről bűzlő bája, hogy miközben az Orbán-kormány és csatlósai abból élnek politikailag és elnyomásilag 2015 nyara óta, hogy a migránserőszakkal és migránsterrorizmussal riogatnak, hogy Nyugat-Európát a muszlim emberszabásúak által szétvert, élhetetlen no-go zónaként ábrázolják, hogy véres kommunikációs háborúban állnak Európának a migárációs krízist – megkésve bár, de – felszámolni kívánó részével, hogy kizárólagos cselekvési tervként putyinista álhírekkel, bizonyíthatóan hazug, lejárató kampányokkal bomlasztják az európai szolidaritást, mégis afgánok, irakiak, szírek, pakisztániak, irániak tucatjait fogadják be. Vagyis mondhatni ugyanazt csinálják, mint azok az országok, amelyeknek kormányai valóban naponta szembesülnek a migráció okozta problémákkal, ám Orbán kelet-európai illiberális bandájával ellentétben soha nem vetemednének arra, hogy olcsó tömegárucikket gyártsanak a gyűlöletből...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.