2019. február 13., szerda

ORBÁN GYEREKEKET VESZ, A NŐK PÉNZÉRT SZÜLNEK, A GYEREK HITELFEDEZET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.02.12.


Éppen annyi hitelt ad Orbán minden 40 év alatti nőnek az első házasságakor, amennyi az illegális béranyaság ára. Tízmillió forintért vállalnak magyarok béranyaságot, ugyanennyit fizet most Orbán. Ez más szempontból egy jogosulatlan pénzintézeti tevékenység, egy állam által nyújtott hitel, amelynek fedezete a gyerek. Gyerekkel kell fizetni, végülis Orbán gyerekeket vásárol. Majdnem olyan, mintha gyerekkereskedő lenne, a különbség annyi, hogy a gyerek annál a nőnél marad, aki a pénzért szülte. A pénzt akkor könnyű visszafizetni, ha minél több gyereket szül. Eltárgyiasítja a gyermeket, az anya-gyerek kapcsolatot, az új életet, súlyosan sérti a születendő gyermek emberi méltóságát. Különbség van ugyanis a családi állami támogatás és a hitelfedezet között. Az is különbség, ha az állam a szeretetből, boldogságból megszületett gyermekek nevelési költségeihez hozzájárul, és az is más, ha a nők azért kapnak pénzt, hogy szüljenek.

Az látszik, hogy nagy a baj, amelyet maga okozott, két végénél égetve a népességcsökkenés gyertyáját: egyik oldalról olyan országot teremtett, ahonnan immár egymillió ember távozott, másik oldalról a hazát kiárulta Finkelsteinnek, aki kitalálta a Soros-ellenes kampányt és a bevándorlóellenességet, ezért nem lehet a kiesett munkaerőt bevándorlókkal pótolni. Orbán azt hazudja a magyaroknak, hogy Magyarország nem lesz keverék ország, miközben már évszázadok óta az. 150 éves török uralom, Habsburg elnyomás, német bevonulás, szovjet megszállás, kitelepítések, betelepítések sokasága, a sok nemzetiségű Osztrák-Magyar Monarchiáról nem beszélve. Hazugság az is, hogy ez ártott volna vagy megváltoztatta volna a magyar vallást, identitást, kultúrát.

Orbán embertenyészetet hoz létre, bölcsödéket építtet hozzá, beállítja a nagymamákat dadának, a lakásokról gondoskodik a jelzáloghitelek csökkentésével. Még arra is van gondja, hogy a banda lopásáról ebben az ügyletben is gondoskodjon: valamelyik stróman vagy az Orbán-család egyik saját lábán álló vérszívója már intézi, hogy áttérjen a hétszemélyes autók forgalmazására, amit Orbán közpénzen vesz a nagycsládosoknak ettől a kijelölt forgalmazótól, aki egy ismert, szorgalmas, “vállalkozó kedvű magyar” lesz, hacsak nem ő maga “Mészáros” néven. Mert a lopás nélkül betegségi tüneteket produkálna, arra szüksége van az egészsége megőrzéséhez.

Az is jellemző, hogy miközben Orbán nem látja biztosítottnak, hogy elég rabszolga dolgozik a német autógyárakban és a fideszes strómanok cégeiben, de azért a pénzt sajnálja a csóró magyar emberektől. Mert ezek az összegek, amelyekkel ő gyerekeket rendelő nepper a leszegényített és kiszolgáltatott magyar nőkkel szemben, nevetségesek. Arra valók, hogy belerántsák a nőket egy adórabszolgaságba, és abból csak szüléssel tudjanak kikeveredni, de hatékony segítséget nem jelent egy többgyermekes család megélhetéséhez. Mi tízmillió forint? Ennek érzékeltetésre legjobb referencia, ha Mészáros Lőrinc nevén kilopott vagyonhoz mérjük ezt az összeget...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése