2019. február 8., péntek

ORBÁN MAGYARORSZÁG "ÁTPROGRAMOZÁSA" MIATT VÉGZI KI AZ MTA-T

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.02.08.


"Orbán ugyanazt teszi, mint amikor elrabolnak egy gyermeket, és kimossák az agyából, hogy kicsoda ő maga, kik voltak a szülei, és honnan származik. Ezzel elvágja a gyökereit, egy hamis életet él, amelyben az elrablója kontrollja és uralma alá kerül, mintha egy “chip”-et építene az agyába, és azon keresztül irányítja kénye-kedve szerint."

Nagyon fontos, hogy Magyarország tisztában legyen azzal, ami az MTA – önmagában is elfogadhatatlan és minősíthetetlen – kivégzése kapcsán zajlik. Amikor George Birnbaum elmondta, hogyan tervezte meg a NER-t és a propagandát Finkelstein és Orbán, akkor elmesélte, hogy Orbán a lejárató, bűnbakképző Soros-kampány mellett ragaszkodott ahhoz, hogy új történelemszemléletet adjon a magyaroknak. Egy olyan új történelemtudatot építsen fel, amelyben az ő személyes hatalma a magyar nemzeti identitásból következik és egyfajta “istenkirályságként” jelenik meg. Ez tükröződik abban, hogy átírja a magyar történelmet és kicseréli a történészeket. Magyarországot agymosásnak veti alá, meghamisítja és elveszi a magyar nép múltját és önismeretét.

Ezért akkor is több évtizedes börtönbüntetés jár, ha ezt csupán egyetlen gyermekkel szemben teszik meg, akinek ebből kifolyólag súlyos személyiségzavarai lesznek. De Orbán ugyanezt egy egész néppel teszi, amivel ennek a népnek a belső lényegét semmisíti meg, cseréli ki valami másra, és rendeli a saját akarata alá. Ezzel ez a nép elveszíti az önállóságát és a függetlenségét, irányítható bábbá, robottá válik egy pszichopata, egy súlyosan beteg ember kezében. Ha egy néptől elveszik a múltját és a valódi identitását, az a nép mindenét elveszíti. Orbán hollywoodi filmekben látható beavatkozást végez el egy nép agyában és lelkében, mintha egy chip-et ültetne beléjük, az agyukból kitörölt korábbi ismeretek helyére egy hamis “én”-t ültet be, amelyen keresztül irányíthatja őket. Ilyen az, amikor egy népet agymosásnak vetnek alá, és meghamisítják a történelmét, elferdítik a kilétét. Ezért van szükség az MTA felszámolására és a valódi történelemkutatások leállítására.

Orbán emberkísérletet végez a magyar népen, megfosztja valódi identitásától és egy hamis identitást táplál belé. Totális kontroll alá akar helyezni mindenkit. Pontosan úgy viselkedik, mint a 007-es filmekben látható “Gonosz”, aki ilyen eszközökkel tör a világ feletti uralomra. Lassan odajutunk, hogy Orbántól csak hasonló eszközökkel lehet megszabadulni, mint ezekben a filmekben. A magyar nép engedelmessége már eddig is a hazug “keresztény-nemzeti” identitás betáplálására épült, ezt szolgálja a környezet átépítése, szobrok cseréje, mint egy zárt osztályon, amelyet átrendeznek, mert az emberek agyát át akarják programozni. Az emberekből öntudatlan és kívülről irányított engedelmes robotokat akar csinálni, akiknek ha bármilyen gondolata támad, azonnal benyomják a beépített chip-nek megfelelő szöveget a nemzeti identitásáról, a kultúrájáról és annak ellenségeiről, és a magyar nép megbabonázva, egy mágia alatt engedelmesen visszatér parancsolója kontrollja alá.

Orbán Viktor személyes utasítására a végkifejlethez közeledik a Magyar Tudományos Akadémia felszámolása. A részletek ismertek, az MTA köztestületté alakulna át, egy elfekvőt csinálnak belőle, ahol lassan kicserélik a pácienseket, és minden feltűnés nélkül új NER professzorok lesznek az eddigiek helyett. A régiektől talán nem veszik el a pénzüket, a többit az erre fenntartott magyar egészségügy elvégzi. Az MTA gyakorlatilag megszűnik, miután leválasztják róla a kutatóhálózatot, az élő sejteket, az életet adó szervezetet, ahol valódi kutatások zajlanak Ezeket feldarabolják, részben megszüntetik, eltüntetik, beolvasztják. Tudni kell olvasni a sorok között: a közgondolkodást és a történelemtudatot, a nemzeti identitást nem érintő kutatásokat elveszik és saját felügyeletük alatt folytatják (az ilyenkor szokásos állománycserével), de a bölcsész jellegű kutatásokat teljesen szétverik vagy felszámolják, és azok helyébe Orbán történelemhamisító áltörténészei és a történelemhamisító intézetei lépnek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.