2019. február 12., kedd

SOROS MEGINT MEGTÁMADOTT. VÉDJÜK MEG. MEGVÉDJÜK. CSAK A FIDESZ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. Andrea
2019.02.12.


Könnyű reggelt kívánok mindenkinek! Bár lassan 48 óra is eltelik, mióta az ország 
első emberének csúfolt figura libabőrös orgazmussal felérő (Kocsis Máté, G. Fodor, B. Zsolt istenítőszemélyzet és a csillogó-hunyorgó szemű tapsolóbrigád nyugodtan magára veheti), 7 pontos szaporodásügyi bejelentését megtette – és valamiért évértékelőnek nevezte a mutatványt -, még nem józanodtam ki teljesen a sokkos állapotból.

Nehéz is lett volna, hiszen egyrészt azóta sem tudom megmagyarázni még magamnak sem, hogy a tejjel, mézzel, kolbásszal valamint felfoghatatlan költségvetési kráterekkel kitapétázott földi paradicsomi állapot beköszöntét miért fekete nájlonfüggöny mögé bújva, a póroktól hermetikusan elszigetelődve volt szükséges bejelenteni. Ha minden annyira rendben van, ha ez nem pusztán egy évtizedes blöff és nem is egy borítékolhatóan tragikus következményekkel járó, a kormányzási kudarcot elfedni és újabb választási győzelmeket előidézni képes pótcselekvés, akkor mivégre bujkált oly nyilvánvalóan és kiszámíthatóan Orbán és udvartartása?

Másrészt Novák Katalin, Orbán kedvenc nője, egyben családügyi mindenes tegnapi, az akcióterv részleteire is kitérő, önfényezésileg megmagyarázó sajtótájékoztatója sem igazán kedvezett a búfelejtésnek. Amellett, hogy az államtitkár asszony szemrebbenés nélkül hazudott a bölcsődei férőhelyek számát illetően (korábban ő maga ígért 2018-ra 60 ezret, most azt állította, hogy ők soha nem tettek ilyen ígéretet), ha nem tévedek, azzal is vagánykodott, hogy ez a 7 pontos csoda – aminek nem mellesleg inkább van kevesebb, mint több köze a családvédelmi nemzeti álkonzultációban feltett álkérdésekhez – annyira fantasztikusan jó dolog, hogy eddig senki más nem cselekedett még hasonlót se. Aki eddig nem esett kétségbe, annak legkésőbb tegnap meg kellett volna tennie.

Természetesen sok okos ember sok mindent leírt már, és várhatóan le fog írni azzal kapcsolatban, ami elhangzott, és ami július elsejétől (fontos, hogy EP-választást májusban kell megnyerni, és ezeknek a parttalan ígérgetéseknek a hátán, az ellenzékkel egyébként nem foglalkozó miniszterelnök példátlanul agresszív ellenzék-gyalázására való tekintettel ez tökéletes mestertervnek tűnik) állítólag valóra is válik, amennyiben nem kevesen lesznek, akik belesétálnak a tízmilliókkal kecsegtető állami hitelfelvétel csapdájába. Mer’ majd elengedik, ha teljesítjük a tervet. Böcskei Balázs politológus véleménycikkében például azt írta:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.