2019. március 12., kedd

A CEU-RÓL NEM ORBÁNT, HANEM A CEU-T KELL MEGKÉRDEZNI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.03.11.


Európa a sírját ássa, a sírásói a német kereszténydemokraták, a hullamosó Manfred Weber - Ha elfogadják a CEU-ról szóló hazugságot, morális hullák.

Miután a németek már eldöntötték, hogy nem zárják ki a Fideszt, mert szükségük van a német autógyáraknak az Orbántól – a magyar munkavállalók rovására – kapható extra kedvezményekre, Manfred Weber pedig nem tud lemondani a beígért fideszes szavazatokról, a teljesíthetetlennek látszó ultimátum feltételeit a “földig” hajlítják, hogy az Orbán átléphessen azokon. Manfred Weber keddi budapesti látogatása már csak hangulatkeltés lesz, amikor látványosan bejelentik, hogy megállapodás született, Orbán minden feltételt teljesített, félreértések történtek, a Néppárt egysége nincs veszélyben, bla-bla-bla-bla-bla.

A csalárdság pedig abban áll, hogy a magyar polgároknak belföldi használatra szánt legprimitívebb hazugságokat is elhiszik, és úgy tesznek, mintha nem tudnák és nem értenék, hogy mi történik. Orbán tíz éve játssza el azt, hogy amikor már elviselhetetlenné válik a fasiszta propaganda és a jogállami normák elleni durva támadásai, akkor megszeppen, visszavonul, ígérget, van erre egy magyar kifejezés, amit azért nem használunk, mert egyesek rasszizmusnak vélnék, majd amikor erre megnyugszik mindenki, folytatja tovább. Így halad lépésről lépésre Európa fasizálása. Aki azt állítja, hogy ezt nem veszi észre, hazudik.

"Mindez azért undorító, mert eközben európai és néppárti “értékekről” beszélnek, amely értékeket Orbán szóban és minden tettével tagad, megsért, és hirdetett programja szerint megsemmisíteni készül. Ezért az Európai Néppárt német irányítóiról egyértelműen elmondhatjuk, hogy nem értékei, hanem érdekei vannak, és ebben az sem zavarja őket, hogy a magyar Hitlerrel veszélyeztetik egész Európát."...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.