2019. március 18., hétfő

A MANDINER REKLÁMOZTA AZ AUSZTRÁL TÖMEGGYILKOS IDEOLÓGIÁJÁT (TÉNYPOSZT)

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2019.03.18.


Az ausztrál neonáci tömeggyilkos elmebeteg "manifesto"-jának centrumában a "Great Replacement" (Le Grande remplacement) ideológiája áll, ami egy francia fasisztához, bizonyos Renaud Camus-hoz kötődik.

1. A Mandiner 2018. február 3.-án közölte Camus konspirációelméletét a Grand Remplacement-ról.

2. A francia náci kollaboránsokat istenítő Leimeiszter "Batiszkáf" Barnabás készített interjút a fasiszta Camus-val, akinek számos más "munkáját" is publikálták. Pl. ezt és ezt

Magyarországon a Tarrant-féle fehér felsőbbrendűségi elmebaj államideológia, a Mandiner a pártállami sajtókonglomerátum része, a Mandiner éppen egy muszlimellenes konferencia szervezésében vesz részt, ahol olyan "kiváló szakértők" fognak beszélni, mint Lánczi András és Schmidt Mária. Bayer Zsolt csak az ő folytatásuk más eszközökkel.

Nemrég egy másik állampárti elmebeteg az összes európai muszlim elüldözését javasolta, ami ezeknél becsület és dicsőség dolga.

Ebből ma Magyarországon kiválóan meg lehet élni, Leimeisztert magas állami díjjal fogják jutalmazni pár év múlva, amikor a Vincent már egy külföldi weboldalon lesz, ha egyáltalán. Valószínűleg kiszerkesztenek, ezt szokták csinálni, nem nagyon tudok ellene mit tenni. De ha ezt én most nem írom le, azokat a családtagjaimat árulom el, akiket a leimeiszterek és bayerzsoltok a gázba küldtek. Deal with it.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.