2019. március 10., vasárnap

AZ ORBÁN-GYEREK MÉG MINDIG HAZUDIK AZ APJÁRÓL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.03.09.


Orbán Gáspár szerint nagyobb szeretettel kell közelíteni az apjához, amikor éhezteti a menekült családokat és gyerekeket a határon.

Már csak egy hét, és március 15-én megszűnik a Felház, az Orbán Gáspár és társai által alapított “keresztény misszió”. A Felház csupa rejtély, mert egyrészt megszűnik, másrészt a jövőt tervezik. Evangelizálást emlegetnek, miközben azt hangsúlyozzák, hogy a hozzájuk járó emberek különböző felekezetekhez és gyülekezetekhez tartoznak, akiknek eszerint már nincs szükségük evangelizációra, mert megtértek.

A pénzügyeik teljességgel átláthatatlanok, rejtélyes százezer forintos adakozókkal, amit Orbán Gáspár azoknak meséljen be, akik még nem jártak ilyen gyülekezetekbe, és nem ismerik, mennyit adakoznak az emberek. Az, ahogyan a pénzt átfolyatták egy más célra létrehozott közalapítványon, az totálisan törvénytelen volt, talán nem véletlen, hogy ezt is megváltoztatják, de még nem tudják, mire.

Az is merő ellentmondás, hogy a duma szintjén nem akarnak “Felház” brandet építeni (mert nem ők, hanem Jézus Krisztus a fontos), de azért mégis a Felháznak csinálnak “záró” rendezvényt, ami nem is az első ilyen “utolsó” alkalom. Az pedig ma is totálisan rejtély, hogyan képzeli Orbán Gáspár azt, hogy ő Jézus Krisztus evangéliumát hirdeti, hogy ő viszi a “tüzet” az összes felekezetbe és gyülekezetbe (persze tiszteletben tartva ezeket a felekezeteket és gyülekezeteket), miközben az apja az állami kereszténység hamis evangéliumát hirdeti.

Apja az antiszemita “keresztény Magyarország” ideológiáját terjeszti, keresztény jelszóval üldözi a menekülteket, a szegényeket, a hajléktalanokat, a diktatórikus rendszerét gyűlöletpropagandával tartja fenn, naponta érik hazugságon és lopáson, miközben a kereszténységre és Istenre hivatkozik, ezzel lejáratja a kereszténységet. A fiának, akinek inkább kell Istent követni, mint az embereket, és az eke szarva után nem tekinthet hátra, s el kell hagynia apját-anyját Jézus Krisztusért, ehhez egy szava sincs...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.