2019. március 14., csütörtök

EZ NEM A HÍRCSÁRDA, EZ A NER

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.03.14.


Jó reggelt kívánok! Azért vagyok itt, hogy csütörtököt mondjak. Meg azért is, mert van néhány megbeszélnivalónk. Igen, azon kívül is van mondanivalóm, hogy rohadjon le és meg a Facebook. Mondjuk le is rohadt tegnap, elnézést kérünk a legokosabb Zuckenberg helyett, de sajnos egy idő után nem tudtunk posztolni. Állítólag már megszerelték, vagy majd kiderül hamarosan. Remélem, azért mindenki jól aludt, köszönöm én is, csapjunk bele a csülkös pacalba!

Megint zavarban vagyok, mint Ádám anyák napján, mert fogalmam nincs, milyen irányból közelítsem meg a fostalicskát. Mondjuk az egy kicsit szórakoztat – ennek semmi köze ahhoz, hogy Weber úrról tegnap ünnepélyesen megkíséreltem levenni a kezemet -, hogy micsoda zavar van a Fideszben ezzel a remek bajor emberrel kapcsolatban. Nem tudják eldönteni, hogy a gazdi minek örölne jobban, ha köpködnék, vagy ha nem, vagy hogy akkor most csigavér van, vagy neki lehet esni és darabokra cincálni. Kivéve a Bayer nevű jó munkásembert, mert ő pontosan tudja. Hogy várat építeni leginkább szarból érdemes, az sokkal hamarabb megy, ezért nála farizeus szarjanjóként fut a derék konzervatív és keresztény Weber, aki még demokrata is. Mennyivel jobb, mint a demens vénember, nem?

Lássuk be, én se sok gerincet látok aközött, hogy elfogyott a türelem a Néppártban Orbánékkal szemben, és most aztán vagy holnaptól a felcsúti lesz a kisangyal, vagy viszontlátásra (ZDF) meg aközött, hogy Budapesten Weber a jó szándék jeleit tapasztalta Orbán részéről (via MTI). Majdnem egy egész nap is eltelt e két kijelentés között, kedd estétől szerda délutánig (amikor már Strasbourgban tartózkodott az EPP csúsjelöltje), és akkor még nem beszéltünk a Euronewsnak adott interjúról, amelyben cáfolta a magyar sajtóban megjelent állításokat, miszerint az álláspontok közeledtek volna. Ő nem tárgyalni jött Orbánnal, hanem egyszerűen csak megmondta neki, mit kell tennie. Vajon még toppantott is ez a drága ember közben? Biztosan tudja, hogy a miniszterelnök úr imádja, ha megmondják neki, mit kell tennie.

Mutatom is a jó szándékot, hogy mennyire összefosta magát a Fidesz az utasításoktól. Tegnapi röffentés, vegye magára nyugodtan Weber is és minden hasznos idióta, akitől esetleg még hajlandó is bocsánatot kérni a miniszterelnök úr:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.