2019. március 3., vasárnap

HA EGY ZSIDÓ HÜLYE

HVG ONLINE
Szerző: TÓTA W. ÁRPÁD
2019.03.03.


Köves Slomó is csak egy "módszer "a sok közül.

Benjámin fiai, fussatok ki Jeruzsálemből; mert veszedelem fenyeget észak felől, és nagy romlás! Jeremiás próféta inti így a zsidóságot, midőn a babiloni hatalomátvételt megsejti, de azok feszt nem hallgatnak rá.

Ma sem árt az éberség. Goebbels és Himmler is inkább nézett ki ártalmatlan közvélemény-kutatónak, mint tömeggyilkosnak; bizony oda kell figyelnünk Karácsony Gergelyre is, aki napközis álcája ellenére még a nyakunkra hozhatja a gonoszt, mint Károlyi Mihály a zsi... kommunistákat.

Erre figyelmeztet korunk Jeremiásaként Köves Slomó. Fáradságot és időt nem kímélve járja a stúdiókat, hogy mindenki meghallhassa: a Jobbikkal összefogni történelmi bűn lenne, és kiengedné a palackból a fasizmus szellemét. Slomó elsősorban a Fidesz lapjait és tévéit turnézza végig ezzel az üzenettel, de szerencsére már rendelkezésére áll néhány ellenzéki orgánum is.

Köves Slomónak egyébként minden joga megvan arra, hogy változatlanul haragudjon a Jobbikra, elvégre ez tényleg egy antiszemita-félnáci párt volt, amelynek legfőbb orgánumában olyan ordas zsidózások mentek, amilyenek ma már csak egyetlen szabad szemmel látható portálon olvashatók, de arról később. Egyáltalán nem kötelező ezt megbocsátani, akárhogy bizonygatja a bűnös, hogy megbánta és kigyógyult belőle...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.