2019. március 19., kedd

HOL VANNAK MÁR AZOK AZ IDŐK?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2019.03.19.


...Hogy állíthatja magáról azt egy kormány, hogy ők a kereszténység védőbástyái, mikor a legalapvetőbb bűnöket követik el hétről hétre? A kormány lop, csal és hazudik, miközben a jobb sorsra érdemes emberekbe ott rúg bele, ahol csak tud. Ehhez a viselkedéshez nem kötelező alkalmazkodni, mégis elég sokan megteszik a határon szolgálók közül. Úgy érzik, ezzel a hazájukat szolgálják, de nem tesznek mást, mint hogy kiszolgálnak egy fasiszta alapokra épülő, Európa-ellenes kormányt. Miért nem hallunk arról, hogy rendőrök és határőrök tucatjai szerelnek le, mert nem értenek egyet a kormány menekültekkel szembeni bánásmódjával? Egy normális országban ez történne, itthon ennek azonban még a jelei sem látszanak.

Európa szégyenévé váltunk, amiért hagyjuk, hogy a magyar kormány a mi nevünkben azt tegyen, amit csak akar. Magyarországot emlegetik, a magyar nép nevében teszik azt, amit. Azt állítják, a mi identitásunkat, a mi kultúránkat védik meg, miközben nem tesznek mást, mint sárba tiporják az európai eszméket.

Az én értékrendembe nem fér bele emberek éheztetése a határon, mint ahogy nem fér bele hajléktalanok börtönbe zárása sem. Ezek lehet, hogy a kormány értékrendjét képviselik, de az enyémet, magyar állampolgárét biztosan nem. Márpedig amikor hülyeségeket beszélnek ország-világ előtt, engem is képviselnek. Teszik ezt úgy, hogy a szavazók felhatalmazásával visszaélve emberek sorsát pecsételik meg. Nem először és nem is utoljára ég a pofámról a bőr, amikor külföldön élő magyarként egyre inkább egy olyan országot „képviselek”, amely határkerítéséről, a hajléktalanok megbélyegzéséről valamint szélsőjobboldali miniszterelnökéről vált híressé az elmúlt években.

Hol van már az az idő, amikor még Puskásról és a Rubik-kockáról kérdeztek, nem pedig arról, hogy miért adtunk hatalmat egy szélsőjobboldali vezetőnek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.