2019. március 28., csütörtök

MOSTOHAZÁM

HÍRKLIKK 
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.03.28.


Hogyan lettél édes hazám, a gonosz mostohám? Ez a mondat jutott az eszembe, amikor néhány nappal ezelőtt megszólított egy troll. Egy a névtelen, arctalan hozzászólók közül, akik abban lelik örömüket - vagy ez a munkájuk - hogy másokat gyaláznak.

Azzal kezdte a tisztelt troll, hogy a képességeimet miért nem a haza javára hasznosítom. Írtam neki, hogy ami képességem van, azt mind a haza javára igyekszem hasznosítani. Azt szeretném ugyanis, hogy a hazám jobb hely legyen annál, mint amilyen most.

Azt válaszolta a troll, hogy én a haza árulóit szolgálom. Azokat, akik eladják Magyarországot, kiszolgáltatják külföldi érdekeknek. Írtam neki, hogy idézzen tőlem egy ilyen példát. Egyetlen árva félmondatot, ami igazolná, hogy valakinek a szolgálatába szegődtem.

Példát nem hozott, honnan is hozott volna. Ehelyett megírta, hogy ez a mostani kormány a nemzet érdekeit szolgálja és mindenki, aki őket támadja, a magyarok ellen van, és rosszat akar a nemzetnek. Azt írtam erre, hogy én is a magyar emberekért írok. Mert szerintem a magyar embereknek az az érdekük, hogy ez ország ne olyan legyen, mint amilyenné a mostani vezetői tették. És még kevésbé olyan, mint amilyenné tenni szeretnék...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.