2019. március 8., péntek

NEM ELÉG LESZEDNI A PLAKÁTOKAT, A MEGBETEGÍTETT ORSZÁGOT IS GYÓGYÍTANI KELL

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.03.08.


Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter kitérően válaszolt arra a kérdésre, hogy a Junckert ábrázoló plakátok eltávolítása után jön-e Frans Timmermans. A jelek szerint nem lesznek Timmermanst ekéző plakátok Magyarországon, helyettük a családvédelmi akciótervet fogják népszerűsíteni. Hogy erre miért van szükség, nem tudni, valószínűleg azért, hogy ne álljanak üresen a plakáthelyek, mert még valakinek eszébe jutna O1G feliratokkal díszíteni a fehér felületeket.

Hanem hát, van itt valami más is. Jelesül az, hogy nem elég eltüntetni a gyűlölködő plakátokat, Magyarországot is meg kellene gyógyítani. Magyarország ugyanis beteg. Nem magától lett beteggé, hanem azért, mert megbetegítették. Polgárainak pénzén, súlyos milliárdokért töltötték bele a mérget, amely alattomosan elterjedt a szervezetében. Gyűlöletnek hívják ezt a mérget, és tudjuk, hogy egy mérgezésnél csak akkor van esély a gyógyulásra, ha a beteg szervezetéből mihamarabb eltávolítják a szervezetet belülről gyilkoló anyagot. Ha a méreg sokáig ott marad, akkor a beteg gyógyíthatatlan és meghal.

Vagyis, nem elegendő a plakátokat levenni, bocsánatot is kellene kérni. Nem az Európai Néppárttól - ezt intézze el le Orbán Weberrel és a többi európai vezetővel - hanem a magyar emberektől. Ha már eddig milliárdokat költött a kormány uszításra, akkor néhány újabb milliárd nem oszt és nem szoroz. Ennyi pénzből kijönne egy csomó óriásplakát, amelyekre kiírhatnák, hogy elnézést kérnek az eddigi hazugságokért. Továbbá megígérné a kormány, hogy igyekszik helyrehozni a kárt, és a jövőben mindent elkövet, hogy Magyarország ne a gyűlölet országa, hanem egy élhető, normális, hazaként is funkcionáló hely legyen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.