2019. március 4., hétfő

NEM A JOBBIK A NÁCI VESZÉLY, HANEM A FIDESZ

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.03.04.


Az ellenzéknek elég lenne mindig csak azt figyelni, mi zavarja Orbánt. Márpedig most leginkább attól retteg a propagandagyár, hogy mindenki összefog Orbán ellen, és a Jobbik oldalán felhízlalt szélsőjobbos szavazótábort hozzáadják a rendszer demokratikus ellenzékéhez. Ez együtt már jelentős többség lenne, amit nem könnyű bármilyen propagandával ellensúlyozni vagy csalással eltüntetni. Ezért aggódnak az orbáni paraziták, hogy a baloldal összefog a szélsőjobbal. Vajon kit féltenek ettől: a baloldalt, a szélsőjobbot vagy önmagukat?

Az Amerikai Népszava kezdettől fogva elvi alapon ellenzett minden összefogást a Jobbikkal, mert voltak köztiszteletben álló liberális demokraták, mint például Heller Ágnes, akik a valóban életveszélyes Jobbik idejében is támogattak volna egy ilyen összefogást. Ez elfogadhatatlan, mert az a Jobbik felelős öt romagyilkosságért, a Magyar Gárda mozgalomért, a kuruc.info-ért, a holokauszttagadásért, a parlamenti zsidó listázásért, a Betyárseregért. Novák Előd igazi néci, akivel civilizált ember nem szívhat egy levegőt, és számos társa is ugyanebbe a kategóriába tartozik. Vona Gábornak nincs legitim visszaút a politikai életbe, mert felelős azért, hogy ezt az alakulatot a Magyar Gárdával együtt létrehozta, működtette, és félelmet keltett. A romagyilkosságokért személyes felelősség is terheli.

Vona, és az általa felépített Jobbik, fideszes találmány. Vona és a Jobbik Orbán köpönyegéből (“polgári köréből”) bújt ki, és kezdetben nyilvánvalóan fideszes érdeket szolgált. A Fidesz létrehozta saját náci alternatíváját, amelynek azt a feladatot szánta, hogy összegyűjtse és a Fidesz kontrollja alatt tartsa a kódolásra nem hajlandó nácikat. Mert a többi nácit, akik hajlandóak ezt “keresztény” és egyéb látszatba csomagolni, azoknak a Fideszben van a helyük. Vona a sikerektől vérszemet kapott, és azt képzelte, Orbán kihívója is lehet, és megpróbálta függetleníteni magát. A magánéleti és szexuális botrányok után az orbáni propaganda a legaljasabb eszközöket is bevetette ellene, ami a G. nap után Simicska karjaiba lökte. Rejtélyesen távoztak Simicskával együtt a közéletből. Talán egyszer majd kiderül, mivel fenyegették meg őket.

Az örökségül hátrahagyott Jobbik megszabadult Vona és az eredeti Jobbik jelentős terhétől, ha nem is lehet azt mondani, hogy teljes mértékben megtisztult volna a náci és rasszista elemektől. De ez a Jobbik már nem az a Jobbik, amelyben Novák Előd, Vona, a gyűlölködő Morvai Krisztina, Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye mozgalom, a Betyársereg, stb.. Soha nem gondoltuk volna, hogy valaha még Roy, vagyis Sneider Tamás védelmére fogunk kelni, de Roy-t jól ismerjük még az egri skinhead-es időkből, ahol valóban résztvett cigányokkal szembeni támadásokban, de Novák Elődhöz képest egy szelíd, csendes fiú. Ezeknek a mostani jobbikosoknak sem mennénk el a szüreti báljára, de nem is félnénk tőlük úgy, mint a Vona által kitenyésztett iszonyatos náci Jobbiktól. Ezeknek nem kell cukorkampányt folytatni, ezek nem olyan durva nácik, mint az elődeik. Ezeket most itthagyták a Fidesz martalékának egy hatalmas adóssággal, hogy vergődjenek, viszont még mindig mögöttük van egy nagy tábor...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.